For Suppliers

Gevalideerde en up-to-date gegevens van jouw leveranciers en onderaannemers

Afbeelding For Suppliers

De gegevensstroom tussen opdrachtgevers, hoofdaannemers, leveranciers en onderaannemers wordt steeds groter en belangrijker. For Suppliers ziet het strategisch belang van kwalitatieve hoogwaardige en betrouwbare gegevens. Zij willen alle partijen in de keten helpen om hun beslissingen te baseren op gevalideerde en up-to-date gegevens.

Voor opdrachtgevers / (hoofd)aannemers 

Jij of For Suppliers nodigt jouw leveranciers en onderaannemers uit om hun gegevens aan te leveren. Nadat die gegevens zijn achtergelaten, begint direct het valideringsproces. Bij onduidelijkheden neemt For Suppliers contact op met de betreffende leverancier of onderaannemer. For Suppliers valideert de gegevens en zorgt ervoor dat deze gegevens van jouw leveranciers en onderaannemers up-to-date blijven.

Zelf registreren voor leveranciers en (onder)aannemers

Vaak moet je steeds dezelfde bedrijfs- en certificeringsinformatie en documenten voor een opdracht aan verschillende opdrachtgevers verstrekken. Je kunt het jezelf gemakkelijk maken door deze informatie zelf in een premium profiel klaar te zetten bij For Suppliers. Je kunt die gegevens dan gemakkelijk met je opdrachtgever(s) delen en For Suppliers helpt jou om jouw gegevens up-to-date te houden.

 

De voordelen op een rij voor (hoofd)aannemers

  • Je betaalt per uitgenodigde leverancier of onderaannemer slechts € 10,- i.p.v. de reguliere € 12,50 (20% korting).
  • Je ontvangt € 149,- korting op de aansluitkosten.
  • De eerste 45 uitnodigingen worden verrekend met de betaalde aansluitkosten en zijn dus gratis.
  • Je betaalt slechts € 10,- per geregistreerde leverancier en/of onderaannemers na het eerste jaar (20% korting).
  • Uitgebreid aantal gevalideerde gegevens (Bouwend Nederland profiel).

De voordelen op een rij voor leveranciers en (onder)aannemers

  • Je betaalt € 92,- i.p.v. € 115,- als je kiest voor het premium profiel voor (onder)aannemers (20% korting).
  • Indien je een uitnodiging ontvangt van een opdrachtgever, om gegevens via For Suppliers te delen, zijn hieraan voor jou geen kosten verbonden.

Bijzonderheden

  • Alle overeenkomsten met For Suppliers zijn per maand opzegbaar.
  • Vanaf 1.000 uitgenodigde leveranciers en/of onderaannemers is maatwerk mogelijk.

Wie is wie?

For Suppliers is Nederlands grootste database met gevalideerde gegevens van leveranciers en (onder)aannemers voor inkooporganisaties in de bouw en -infrasector. For Suppliers ziet het strategisch belang van kwalitatieve hoogwaardige en betrouwbare gegevens. De organisatie wil alle partijen helpen om beslissingen te baseren op gevalideerde en up-to-date gegevens.

“Het plegen van één telefoontje naar een onderaannemer om gegevens op te vragen, kost je al meer dan wanneer je het via For Suppliers regelt.” Dennis Mattijssen, algemeen directeur bij For Suppliers.

Dennis Mattijssen, algemeen directeur bij For Suppliers.

Dennis Mattijssen, algemeen directeur bij For Suppliers.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.