For Suppliers

Gevalideerde en up-to-date gegevens van jouw leveranciers en onderaannemers

 • Slechts € 11,- per uitgenodigde leverancier of onderaannemer
 • Kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare gegevens
 • Nederlands grootste database voor inkooporganisaties in de bouw en -infrasector

De gegevensstroom tussen opdrachtgevers, hoofdaannemers, leveranciers en onderaannemers wordt steeds groter en belangrijker. For Suppliers ziet het strategisch belang van kwalitatieve hoogwaardige en betrouwbare gegevens. Zij willen alle partijen in de keten helpen om hun beslissingen te baseren op gevalideerde en up-to-date gegevens.

Voor opdrachtgevers / (hoofd)aannemers 

Jij of For Suppliers nodigt jouw leveranciers en onderaannemers uit om hun gegevens aan te leveren. Nadat die gegevens zijn achtergelaten, begint direct het valideringsproces. Bij onduidelijkheden neemt For Suppliers contact op met de betreffende leverancier of onderaannemer. For Suppliers valideert de gegevens en zorgt ervoor dat deze gegevens van jouw leveranciers en onderaannemers up-to-date blijven.

Zelf registreren voor leveranciers en (onder)aannemers

Vaak moet je steeds dezelfde bedrijfs- en certificeringsinformatie en documenten voor een opdracht aan verschillende opdrachtgevers verstrekken. Je kunt het jezelf gemakkelijk maken door deze informatie zelf in een premium profiel klaar te zetten bij For Suppliers. Je kunt die gegevens dan gemakkelijk met je opdrachtgever(s) delen en For Suppliers helpt jou om jouw gegevens up-to-date te houden.

Wie is For Suppliers?

For Suppliers is Nederlands grootste database met gevalideerde gegevens van leveranciers en (onder)aannemers voor inkooporganisaties in de bouw en -infrasector. For Suppliers ziet het strategisch belang van kwalitatieve hoogwaardige en betrouwbare gegevens. De organisatie wil alle partijen helpen om beslissingen te baseren op gevalideerde en up-to-date gegevens.

De voordelen op een rij voor (hoofd)aannemers

 • Je betaalt per uitgenodigde leverancier of onderaannemer slechts € 11,- i.p.v. de reguliere € 13,75 (20% korting).
 • Je ontvangt € 149,- korting op de aansluitkosten.
 • Je betaalt slechts € 11,- per geregistreerde leverancier en/of onderaannemers na het eerste jaar (20% korting).
 • Uitgebreid aantal gevalideerde gegevens (Bouwend Nederland profiel).

De voordelen op een rij voor leveranciers en (onderaannemers)

 • Je betaalt € 100,- i.p.v. € 126,- voor het premium profiel voor (onder) aannemers (20% korting). 
 • Indien je een uitnodiging ontvangt van een opdrachtgever, om gegevens via For Suppliers te delen, zijn hieraan voor jou geen kosten verbonden. 

 

“Het plegen van één telefoontje naar een onderaannemer om gegevens op te vragen, kost je al meer dan wanneer je het via For Suppliers regelt.”

Afbeelding Bouwend Nederland
Dennis Mattijssen
Algemeen directeur, For Suppliers

 

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die For Suppliers je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-32 52 166. Stel je vraag

Goed om te weten

 • Alle overeenkomsten met For Suppliers zijn per maand opzegbaar. 
 • Vanaf 1.000 uitgenodigde leveranciers en/of onderaannemers is maatwerk mogelijk.