Infoplaza Bouwsupport

Als bouw- en infrabedrijf ben je altijd afhankelijk van de weersverwachtingen. Maar wat is nu de beste tool om dit continue te monitoren? Met het Bouwend Nederland uitgebreid bouwweer, voor en met de leden ontwikkeld, heb je altijd de meest nauwkeurige gegevens binnen handbereik.

Afbeelding Infoplaza Bouwsupport

Met het overzichtelijke dashboard in het uitgebreid bouwweer zie je in één oogopslag of je de geplande werkzaamheden op jouw project kunt uitvoeren of niet. Vanuit het dashboard ga je direct naar alle weerdetails en bereken je het aantal (on)werkbare dagen.

Voor weersgevoelige werkzaamheden zoals asfalteren, betonstorten, metselen, werken op hoogte, dakdekken of schilderen is direct inzichtelijk of deze gehinderd worden door het weer. Ook kun je zelf jouw criteria voor andere werkzaamheden op je projecten instellen. Met heldere kleurcodes groen, oranje of rood zie je per dag/per uur of je kunt werken. Hierdoor kun je beter plannen, verlaag je je operationele kosten en heb je grip op het weer.

De voordelen op een rij

  • Gratis toegang tot het uitgebreid bouwweer
  • Gratis (on)werkbare dagen rapporten
  • Overzicht of cao of Vorst ww normen zijn gehaald incl. verwachting voor komende dagen
  • Gratis inlog gladheidbestrijding weersinformatie op aanvraag
  • 15% korting op weerbewaking
  • 15% korting op narrowcasting
  • Door in het uitgebreide bouwweer je eigen projecten en werkzaamheden aan te maken met weerlimieten, heb je per project e-mailservice en notificaties

Bijzonderheden

  • Een individueel abonnement op BouwSupport of GladheidSupport is voor leden overbodig, lopende abonnementen dien je zelf op te zeggen bij Infoplaza
  • Gratis toegang tot uitgebreid bouwweer (BouwSupport) enkel via website Bouwend Nederland

Wie is wie?

Infoplaza is het bedrijf achter Weerplaza en Buienalarm en bereikt daarmee dagelijks miljoenen Nederlanders. Deze organisatie maakt het weer inzichtelijk voor verschillende bedrijven waaronder boeren, bouwbedrijven, energiemaatschappijen, overheden en bedrijven in de offshore.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.