Met hein® leer je hoe je de veiligheidscultuur in je organisatie blijvend verandert. Als lid van Bouwend Nederland ontvang je 50% korting op een licentie voor het gebruik van hein® in je organisatie.

hein® gelooft erin dat mensen het goede willen doen. Alleen is de praktijk weerbarstig en zijn er heel veel redenen om dat niet te doen. Dat kan vervelende consequenties hebben. hein® zorgt ervoor dat mensen anders leren kijken naar hun eigen gedrag en dat van de mensen om hen heen. Ook in uitdagende situaties. Ze komen tot inzichten en gaan vaker de juiste dingen doen.

Waarom? Omdat hein® ook het goede wil doen. Maar wel op een leuke manier! hein® reduceert botsingen van ego’s en leert lachen om de rechtvaardiging van ‘verkeerde’ keuzes. Als mensen eenmaal voelen dat ze zichzelf voor de gek houden, dan kunnen ze dat gedrag steeds moeilijker volhouden. Zo leidt hein® op een intuïtieve manier tot blijvende verbetering - op het werk en privé. 

De voordelen op een rij

  • Als lid van Bouwend Nederland ontvang je 50% korting op de licentiekosten van het hein®-programma. Je betaalt dan €24,- per persoon per jaar in plaats van €48,-. Dit onder voorwaarde dat er vanuit je organisatie tenminste één persoon wordt opgeleid via de training van Bouwend Nederland Academy, die het hein-programma binnen de eigen organisatie, integreert in de dagelijkse gang.
  • Wanneer je kiest voor een incompany training ontvangen leden van Bouwend Nederland 20% korting op de dagdeeltarieven van de trainers (prijs 2020: € 900,-) en 10% op het uurtarief van hein(prijs 2020: € 145,-).

Het hein-programma via Bouwend Nederland

De Ontmoet hein-bijeenkomst is de eerste kennismaking voor Bouwend Nederland-leden met het hein-programma. Na de bijeenkomst krijgen de deelnemers aan de bijeenkomst een inlogcode voor www.veiligmethein.nl. Hier kun je meer informatie vinden om de kansen van het hein-programma binnen je eigen organisatie met collega’s te delen. De volgende stap is om je in te schrijven voor de trainingen van BNL Academy en hein: acht dagdelen vanaf november 2021. Je leert werken met hein én het gedachtengoed duurzaam te borgen in je organisatie. Voor de training heb je een abonnement nodig op de Heinmanager. Daarmee krijg je toegang tot alle noodzakelijke tools die je nodig hebt om het veiligheidsbewustzijn in je eigen bedrijf een vliegende start te geven. Met 50% ledenvoordeel kost je dit slechts 24,- per medewerker per jaar. 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Wie is wie?

‘Open en eerlijke communicatie is noodzakelijk voor elke verbetering. Ook onder moeilijke omstandigheden. hein helpt daarbij. Dat is uiteraard heel serieus. Toch wordt er veel gelachen’, aldus drs. Jules Heijneman, organisatiepsycholoog en bedenker van hein.

We geloven erin dat iedereen wel weet wat 'goed' is en dat iedereen ervoor kan kiezen het 'goede' te doen. Ook als er heel veel redenen zijn om dat niet te doen. Met hein maken we mensen bewust van deze keuzevrijheid. Zij gaan begrijpen hoe hun vaak onbewuste keuzeproces werkt, waardoor zij verantwoordelijkheid kunnen gaan nemen voor hun gedrag. Dit leidt in iedere situatie tot andere doorbraken. ​​