Onafhankelijk certificeringsinstituut - NCK

De beste veiligheids- en kwaliteitscertificering voor de meest voordelige prijs? Kies dan voor NCK B.V., een onafhankelijk certificeringsinstituut met een landelijke dekking.

Afbeelding Onafhankelijk certificeringsinstituut - NCK

Je kunt bij NCK B.V. o.a. terecht voor al jouw veiligheid-, kwaliteitsmanagement- en milieucertifice­ring, maar ook voor je procescertificering, zoals BRL 2100, BRL 7000, BRL 9101 en BRL 11000. Per begin 2020 ook voor de Veiligheidsladder en ISO 45001.

NCK B.V. staat voor een flexibele planning, direct contact, zakenkundige auditoren uit de praktijk en realiseert dit alles tegen een concurrerend tarief in de markt. NCK B.V. is het certificeringsbureau waar je zaken mee wilt doen.

De voordelen op een rij

  • 10% korting op het dagtarief voor audits
  • Eén aanspreekpunt die je certificering van begin tot het eind verzorgt
  • Mogelijkheid voor nul-audit, als je vooraf wilt weten of je gereed bent voor certificatie
  • Certificering binnen 20 werkdagen administratief afgehandeld

Bijzonderheden

  • Offertes binnen 5 werkdagen
  • Om conflicterende belangen te voorkomen, is bij NCK B.V. alleen certificering mogelijk en is advies daarover uitgesloten. Voor meer informatie hiervoor kun je terecht bij onze ledenvoordeelpartner De Duurzame Adviseurs

Wie is wie?

NCK B.V. kent de bouw- en infrasector door en door en begrijpt wat er dagelijks speelt. Hierdoor kunnen ze de certificering aanbieden die past bij jouw organisatie.

 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.