STEP

Nederland is aan het vergrijzen, Het verzuim t.g.v. fysieke klachten is aan het stijgen. Daarmee stijgt het langdurig verzuim en zij deze klachten een fikse streep door de duurzame inzetbaarheid van de werknemer. STEP zorgt ervoor dat werknemers, kennis, vaardigheden en tools krijgen om fysieke belasting te reduceren zowel op het werk als in de privé situatie. Dat kan meer dan 30% schelen.

Afbeelding STEP

STEP helpt klachten te voorkomen en indien er toch klachten en uitval zijn lost het bedrijf deze samen met je werknemer snel en verantwoord op. Daartoe heeft STEP een uniek concept en maakt het bedrijf gebruik van de meest innovatieve hulpmiddelen, waaronder de Bodyguard®. Deze tool brengt de risico’s op overbelasting op indringende wijze in beeld.

STEP zorgt met haar 3 pijlers voor een erg effectief preventief beleid. Assessment, het in kaart brengen van fysieke knelpunten en oplossingen, kennisoverdracht en vaardigheidstraining en bij (dreigende) uitval een oorzaak gerichte individuele interventie.

De voordelen op een rij

  • 10-15% korting op alle STEP diensten
  • Lager verzuim
  • STEP gebruikt de unieke Bodyguard® om direct inzicht te geven in de oorzaken en gevolgen van fysieke overbelasting
  • De inzet van STEP bij (dreigend) verzuim wordt 100% vergoed door de Bouwend Nederland verzuimmantel bij De Goudse.

Bijzonderheden

Wie is wie?

De STEP Nederland houdt zich al meer dan 30 jaar succesvol bezig met de preventie van verzuimschade en gezondheidsschade door fysieke overbelasting. Het bedrijf heeft hiertoe een unieke aanpak ontwikkeld die zich niet eenvoudig laat vergelijken. STEP is al jarenlang actief in de bouw, afbouw en wegenbouw.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Handige downloads