Veiligheidskleding en PBM's - Werkman Oost

Op zoek naar een uitgebreid aanbod bedrijfs- en veiligheidskleding aan de meest voordelige prijs? Neem dan zeker een kijkje bij Werkman Oost. Van oordopjes tot stralingsbestendige kleding, het bedrijf biedt een breed assortiment A-merken.

Afbeelding Veiligheidskleding en PBM's - Werkman Oost

Werkman Oost denkt graag actief met je mee over de veiligheidsvraagstukken binnen jouw organisatie. Door jouw bedrijf proactief te ondersteunen, qua advies, ontwikkeling en productkeuze, probeert het bedrijf zo risico’s tot een minimum te beperken.

De voordelen op een rij

  • Solide standaard basiskorting op alle productgroepen
  • Extra individuele korting op de meest gebruikte artikelen, oplopend tot wel 40%
  • Geen verzend- of orderkosten
  • Digitaal bestel- en registratiesysteem, ook op medewerker niveau
  • Vandaag besteld, vaak morgen al op locatie geleverd
  • Je voorraad en distributie centraal vanuit één punt

Werkman Oost biedt ook servicegerichte totaaloplossingen, en begeleidt elk proces van A tot Z, verzorgt voorlichting, training en dit alles met hoge ledenkortingen.

Bijzonderheden

  • Altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van gezond en veilig werken
  • Alle afgedragen kleding en PBM’s kunnen worden ingeleverd en Werkman Oost zorgt voor het recyclen. Zo zetten we weer een grote stap naar een groenere wereld.

Wie is wie?

Werkman Oost, al 80 jaar actief als leverancier van bedrijfskleding en beschermingsmiddelen, is de laatste decennia uitgegroeid tot een solide partner voor bedrijven als het gaat om veiligheidsvraagstukken. Door dit full-service safety concept maken steeds meer bedrijven de keuze om juist met Werkman Oost de samenwerking aan te gaan.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.