Verzekeringen

Unieke verzekeringsoplossingen die optimaal aansluiten op de dagelijkse bouw- en infrapraktijk

Afbeelding Verzekeringen

Wil je meer informatie over onze verzekeringen? Bel dan naar 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl. Onze adviseurs dienstverlening staan voor je klaar!

Aon is uitvoerder van Bouwend Nederland Verzekeringen. De dienstverlening wordt afgestemd op je wensen. Aon staat je graag bij tijdens het gehele bouwproces met deskundig advies over risico’s en verzekeringen. Vanaf ontwerp tot en met de onderhoudsfase kan Aon je begeleiden. Aon helpt je ook graag met preventieadvies en een deskundige en vlotte schadeafhandeling.

In-Staet In-Staet is uitvoerder van de Bouwend Nederland Integraal Polis. Deze polis is een unieke combinatie van een constructieverzekering (CAR), een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) en een ontwerpverzekering. De dekkingen zijn geheel toegespitst op de dagelijkse bouw- en infrapraktijk. Via detachering kun je ook een interne verzekeringsregisseur bij In-Staet inhuren.

Bouwend Nederland Ledengroep Verzekeringen

Jouw collega's in de Ledengroep Verzekeringen zorgen ervoor dat de unieke Bouwend Nederland verzekeringsoplossingen optimaal aansluiten op de dagelijkse bouw- en infrapraktijk. Verzekeringsoplossingen met dekkingen die er echt toe doen en die je behoeden voor groot financieel nadeel. Door de kritische inbreng van de Ledengroep Verzekeringen en de samenwerking met Aon en In-Staet komen polisvoorwaarden tot stand die elders niet vergelijkbaar zijn in te kopen.

Zorgverzekering 2022: vraag tijdig je collectiviteitsnummer aan!

12 november hebben alle verzekeraars hun zorgpremies bekend gemaakt. Wacht echter niet te lang met het aanvragen van het collectiviteitsnummer. Je kunt zowel bij Zilveren Kruis als De Friesland een collectiviteitsnummer aan laten maken. Klik hier voor het formulier om je collectiviteitsnummer aan te vragen.