Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Medewerkers zijn het kloppende hart van je organisatie. Maar vergeet je niet om voor jezelf te zorgen? Als je ziek wordt of betrokken raakt bij een ongeval heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig. De arbeidsongeschiktheidsverzekering in de Bouwend Nederland-mantel bied je het onderzoek naar de best passende voorwaarden gericht op jouw situatie.

Afbeelding Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met de professionele ondersteuning van Aon ben je verzekerd van een juist advies voor het afdekken van inkomensderving door ziekte of een ongeval.

In 4 stappen naar een AOV

 • Stap 1: Je bereidt je voor en denkt na over je vragen en wensen.
 • Stap 2: Aon onderzoekt of een AOV nodig is. Is een AOV nodig, dan onderzoeken zij welke verzekering aansluit bij je situatie en welke
              verzekeraar hiervoor een passende oplossing biedt.
 • Stap 3: Als Aon je adviseert een AOV af te sluiten, en je daarmee akkoord gaat, dan zorgt Aon voor de definitieve aanvraag van de
              verzekering bij de verzekeraar.
 • Stap 4: Je bent verzekerd, Aon zorgt voor onderhoud en ondersteuning.

De voordelen op een rij

 • Kosteloze premie-indicatie
 • 5% korting op het adviestraject
 • 5% korting op de AOV-servicepakketten van Aon
 • Scherpe netto-premiestelling op je AOV door inkoopkorting van Aon
 • AOV laten doorlopen tot AOW-leeftijd vaak mogelijk
 • Advies op afstand; makkelijk en scheelt je tijd en geld

Bijzonderheden

 • Advies op afstand kost slechts € 470,25 (inclusief 5% ledenkorting)
 • Het eerste jaar 50% korting op het meest uitgebreide service-abonnement

Wie is wie?

Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. De adviseurs behartigen je belangen en maken graag een vergelijking met je huidige verzekering en voorwaarden.

Aon is een betrouwbare risicoadviseur die kritisch en onafhankelijk meedenkt waardoor je bouwprojecten adequaat verzekerd worden. Je kunt rekenen op volledige begeleiding en advisering door een team van specialisten. De adviseurs van de afdeling Bouw bieden je heldere analyses die inzichtelijk maken welke risico's je onderneming loopt en hoe hiermee om te gaan. Vanzelfsprekend zorgt Aon voor een deskundige schadeafhandeling waarbij het onderhandelen met verzekeraars en het incasseren van de schade een vast onderdeel is.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.