Bouwend Nederland Cyberverzekering

Een hack door criminelen, een datalek waardoor gevoelige gegevens op straat komen te liggen of een fout van een medewerker die je systeem platlegt. Cyberrisico’s hebben grote impact op jouw bedrijf, maar ook jouw klanten en leveranciers. Een goede bescherming is dan ook bijzonder belangrijk.

Afbeelding Bouwend Nederland Cyberverzekering

Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en dek deze risico’s af met de uitgebreide Cyberverzekering van Bouwend Nederland! Deze verzekering helpt je bedrijf bij een cyberincident, waarbij je zowel je eigen schade als schade aan derden kunt verzekeren.

Deze verzekering is exclusief beschikbaar voor leden van Bouwend Nederland.

De Ledengroep Verzekeringen is nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze verzekering.

De voordelen op een rij

 • Gunstige polisvoorwaarden
 • Scherpe premiestelling bij adequate limieten
 • Laag eigen risico
 • Langere uitkeringstermijnen dan gebruikelijk
 • Hulp voor, tijdens en na een cyberincident
  • Voor: inzichtelijk maken van de cyberrisico's
  • Tijdens: eerste hulp bij een cyberincident (“cyberbrandweer”) met gespecialiseerde partners
  • Na: sterker maken van de organisatie, onder meer door gedetailleerd rapport en softwareverbetering

Bijzonderheden

 • Eerste uitgebreide, specifiek voor bouw ontwikkelde cyberproduct in Nederland
 • Geen eigen risico voor cyberincidentkosten en cyberbrandweerkosten
 • Dekking voor bedrijfsstilstand, waaronder de vertragingsschade met bijbehorende contractuele kortingsregelingen die typerend zijn voor bouwbedrijven
 • Eerste hulp crisisdiensten die de taal van MKB-bedrijven spreken

Wie is wie?

Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. Aon heeft Meeùs overgenomen en de samenwerking gaat door onder deze naam. Aon behartigt je belangen graag en kan een vergelijking maken met je (eventuele) huidige verzekering(en) en voorwaarden.

Aon is een betrouwbare risicoadviseur die kritisch en onafhankelijk meedenkt waardoor je bouwprojecten adequaat verzekerd worden. Je kunt rekenen op volledige begeleiding en advisering door een team van specialisten. De adviseurs van de afdeling Bouw bieden je heldere analyses die inzichtelijk maken welke risico´s je onderneming loopt en hoe hiermee om te gaan. Vanzelfsprekend zorgt Aon voor een deskundige schadeafhandeling waarbij het onderhandelen met verzekeraars en het incasseren van de schade een vast onderdeel is.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit Insurance managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.