Bouwend Nederland Infra Verzekeringspakket

Als infrabouwer heb je een uniek verzekeringspakket nodig voor je dagelijkse bedrijfsvoering met schadebehandeling door specialisten met kennis van de infra. Maar welke dekking is het meest uitgebreid en past het best bij jouw werkzaamheden? Het Bouwend Nederland Infra Verzekeringspakket is de oplossing voor jouw bedrijf.

Afbeelding Bouwend Nederland Infra Verzekeringspakket

Het pakket bestaat uit

  • Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Een werkmaterieelaansprakelijkheidsverzekering;
  • Een milieuschadeverzekering;
  • Een ongevallenverzekering.

De samenhang tussen de verzekeringen voorkomt in geval van schade heen-en-weer wijzen tussen verzekeraars.

Deze verzekering is exclusief beschikbaar voor leden van Bouwend Nederland.

De voordelen op een rij

  • Ruime dekking tegen scherpe premie.
  • Ondersteuning door schadebehandelaars met uitgebreide kennis van kabel- en leidingschaden en tijdelijke verkeerssituaties.
  • Diverse onderscheidende infraspecifieke dekkingen, die elders meestal zijn uitgesloten of beperkt.
  • Standaard dekking voor aanspraken op basis van art. 7:611 BW, inclusief motorrijtuigen (zorgplicht werkgever).
  • Vangnetdekkingen werkmaterieel en voertuigen derden (zoals onderaannemers en verhuurders).
  • Speciaal ontwikkeld voor en door infrabouwers.

Bijzonderheden

Wie is wie?

Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. De adviseurs behartigen je belangen en maken graag een vergelijking met je huidige verzekering en voorwaarden.

De Ledengroep Verzekeringen van Bouwend Nederland is nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze verzekering.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit Insurance managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.