Bouwend Nederland Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering helemaal toegespitst op het reilen en zeilen van de bouw- en infrasector? Kies dan voor de Bouwend Nederland Rechtsbijstandverzekering!

Afbeelding Bouwend Nederland Rechtsbijstandverzekering

DAS en Aon ontwikkelden een rechtsbijstandverzekering op maat specifiek voor de bouw en infra in combinatie met het specialisme van de juristen van Bouwend Nederland Advies.

De voordelen op een rij

  • Samenwerking met Bouwend Nederland Advies
  • 15% korting op de basispremie
  • Inclusief complete incasso dienstverlening
  • Expertise en zekerheid van DAS
  • Laagdrempelige toegang tot juristen van DAS in je regio

Bijzonderheden

Wie is wie?

DAS maakt juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. DAS denkt met je mee bij problemen en conflicten. Dit gaat verder dan het geven van advies alleen. De specialisten van DAS komen met praktische en haalbare oplossingen voor je problemen óf adviseren je hoe je die kunt voorkomen. DAS komt op voor je recht.

Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. De adviseurs behartigen je belangen en maken graag een vergelijking met je huidige verzekering en voorwaarden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.