Ongevallenverzekering

Een uitgebreide ongevallenverzekering met dekking voor jouw personeel tijdens de werkuren en in de privétijd? Dan is deze verzekering in de Bouwend Nederland mantel de oplossing voor jou!

Afbeelding Ongevallenverzekering

Deze ongevallenverzekering biedt namelijk een 24-uursdekking aan je medewerker en keert uit in geval van overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval, ter aanvulling op de cao-BTER. Hierdoor is een ongeval dat zowel tijdens je bedrijfsvoering als in het verkeer of in privétijd plaatsvindt gedekt.

Deze verzekering is exclusief beschikbaar voor leden van Bouwend Nederland.

De voordelen op een rij

  • Verzekerde bedragen conform de cao-ongevallenregeling
    - € 25.000,- bij overlijden
    - € 50.000,- bij blijvende invaliditeit
  • Geen uitsluiting gevaarlijke sporten als amateur
  • Er geldt een minimumpremie van € 100,- per bedrijf / per jaar
  • Lage premie van € 5,- per persoon per jaar

De Verzekeringscommissie van Bouwend Nederland is nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze verzekering.

Bijzonderheden

  • 24-uurs aanvulling op de cao-BTER ongevallenregeling, dus geen dubbele dekking
  • Deze uitkering is bedoeld voor de opvang van de eerste kosten, maar biedt geen volledige bescherming tegen de risico's die je werknemers lopen

Wie is wie?

Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. De adviseurs behartigen je belangen en maken graag een vergelijking met je huidige verzekering en voorwaarden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.