Verzuimverzekering De Goudse

Het voorkomen van ziekteverzuim en begeleiden van zieke medewerkers kan je veel geld en tijd kosten. Er gelden vele wettelijke verplichtingen waar je als bedrijf aan moet voldoen. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Door een verzuimverzekering af te sluiten bij De Goudse!

Afbeelding Verzuimverzekering De Goudse

Met de verzuimpolis van De Goudse krijg je een uitkering voor het loon dat je aan een zieke werknemer moet doorbetalen. Als je de verzekering combineert met arbodienstverlening via De Goudse krijg je bovendien hulp en gegarandeerde budgetten om ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te voorkomen of te beperken. En je kunt gebruikmaken van rechtsbijstand bij juridische geschillen in verband met ziekteverzuim en re-integratie.

De voordelen op een rij

  • Gunstige tarieven.
  • Daarnaast pakketkorting als je ook de WGA- of de ZW-eigenrisicoverzekering afsluit of de Ongevallenverzekering Collectief.
  • (Verhaals)rechtsbijstand kosteloos meeverzekerd

Als je de verzuimverzekering combineert met de arbodienstverlening via De Goudse: 

Bijzonderheden

  • Bij aanvang wordt de premie bepaald op basis van de personeelsomvang, de leeftijden en het gemiddelde verzuim van de voorafgaande 3 jaren
  • Bij de Verzuimverzekering Eigen Risico in Dagen heb je de keuze uit een eigenrisicoperiode van 10, 20, 30, 65 of 130 werkdagen
  • Je kunt bij minimaal 25 werknemers ook kiezen voor de Verzuimverzekering Eigen Risico in Geld. Informeer bij je adviseur naar de voorwaarden van dit product.
  • Optioneel mee te verzekeren: 24-uurs-ongevallenverzekering, aanvullend op de cao BTER-regeling
  • Ziek- en herstelmeldingen via online omgeving
  • Werkgeverslasten mee te verzekeren tot 43% van het SV-loon

Wie is wie?

De Goudse Verzekeringen is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op ondernemers. Een doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse.Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. Je kunt de verzuimverzekering van De Goudse ook via een andere adviseur afsluiten.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.