Via Mijn Werk

Wil je jouw medewerkers graag uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een aantrekkelijk verzekeringspakket bieden? Bekijk alle collectieve verzekeringsmogelijkheden op www.viamijnwerk.nl/BouwendNederland

Afbeelding Via Mijn Werk

Aon is je partner in risicobeheersing, specifiek voor de bouw- en infrabranche. Zij werkt al decennia hecht samen met Bouwend Nederland aan de beperking van schades en passende oplossingen voor jouw risico’s. De dienstverlening wordt afgestemd op je wensen.

De voordelen op een rij

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zonder extra kosten
  • Minimale inspanning voor jouzelf, Aon helpt je met de communicatie over de regeling
  • Interessant kennismakingsaanbod voor je medewerkers

Voordeel voor werknemers

  • Aantrekkelijke kortingen
  • Ruime dekkingen op al je schadeverzekeringen
  • Snelle en correcte schadeafhandeling
  • Hoge klantwaardering

Bijzonderheden

  • Je medewerkers kunnen 24/7 terecht op hun eigen online Mijn-omgeving, waar zij de polissen kunnen bekijken, schade kunnen melden of een premie kunnen berekenen

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.