Bewezen technologie voor een efficiënt Klic-proces, CROW500-proof werken

Ben jij een grondroerder die machinaal graaft? Dan is het verplicht om de Klic-melding digitaal te kunnen raadplegen en de CROW500 richtlijn te volgen. Met de toegankelijke Klic-oplossingen van GOconnectIT heb je de tools bij de hand om Klic-meldingen aan te vragen en graafschade te voorkomen.

Bekijk alle voordelen
Afbeelding Bewezen technologie voor een efficiënt Klic-proces, CROW500-proof werken

 • Klic Altijd & Overal Service: de basis voor een efficiënt proces op kantoor en maakt eenvoudige raadpleging van de Klic in het veld mogelijk.
 • De beheermodule: bevat alle functionaliteiten voor een optimale werkwijze, o.a. Klic-meldingen uitgesteld aanvragen en Klic-meldingen toevoegen aan veldmedewerkers en projecten.
 • De Klic App: raadpleeg de Klic-melding in het veld met een gebruiksvriendelijke app op je smartphone of tablet.
 • De Preventie Service: biedt ondersteuning bij het correct en volledig vastleggen van preventiemaatregelen. Het automatisch gegenereerde preventierapport zorgt voor reductie van graafschade door meer bewustwording en aantoonbaar voldoen aan wettelijke verplichtingen (WIBON, KLIC-WIN).
 • CROW500: met bedrijven die zelf actief zijn in de graafsector ontwikkelen wij oplossingen voor het CROW500-proof werken. Het vastleggen van de te volgen stappen en de communicatie met ketenpartijen is geen extra handeling, maar een geïntegreerd onderdeel van het werk. Je werkt aantoonbaar volgens de richtlijn én verbetert bovendien je werkproces.

De Klic Altijd en Overal Service is interessant voor bedrijven die meer dan 150 Klic-meldingen per jaar doen. Bedrijven die minder dan 150 Klic-meldingen per jaar doen, adviseren wij te werken via www.klic-app.nl. Zo maak je gebruik van alle basisfunctionaliteiten en kun je direct Klic-meldingen aanvragen via de website. Deze kunnen ook door je collega’s geopend worden via de Klic App.

Tags

De voordelen op een rij

 • 11% korting op de Klic Altijd en Overal Service.
 • 11% korting op de Preventie Service.
 • 10% korting op Klic-meldingen via www.klic-app.nl
 • 10% korting op opleiding en installatie.
 • Ondersteuning via Servicedesk.
 • De Klic App werkt op smartphone en tablet (Android en iOS).
 • Meertalig (Nederlands, Pools, Turks en Roemeens).

Maak je gebruik van www.klic-app.nl? Stuur dan een e-mail naar info@klic-app.nl onder vermelding van je Bouwend Nederland lidnummer om de kortingscode voor jouw account te activeren.

Bijzonderheden

 • Meer dan 35.000 gebruikers.
 • Via API te koppelen met andere systemen (zoals ERP).

Wie is wie?

GOconnectIT biedt al ruim 18 jaar innovatieve en specialistische ICT-oplossingen volledig gericht op de kabel- en leidingenbranche. Het bedrijf biedt vooruitstrevende softwareoplossingen en dienstverlening voor GIS en buitendienstautomatisering. Daarnaast is GOconnectIT de specialist op het gebied van verleggingstrajecten kabels en leidingen. De combinatie van praktijkkennis en ICT is de kracht van GOconnectIT. In alle producten en diensten is deze combinatie terug te vinden.

Klic App handelt niet voor of namens het Kadaster

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Investering verdient zich snel terug!

“De kosten rondom graafschades zijn enorm. Het investeren in de Klic App en in mobiele telefoons verdient zich sowieso terug. De kosten van de stagnatie op de werkplek en de afhandeling van de schade zijn vele malen hoger. Het vastleggen van de proefsleuven bevestigt jouw verhaal richting de nutsbedrijven dat je op voorhand je huiswerk gedaan hebt.”

Koen Gilissen
NTP groep

Gebruik van de Klic App in de praktijk