AWVN-beloningsmonitor - Salarisvergelijking voor de bouw en infra

Maak je binnenkort weer afspraken over salarissen? Bespaar jezelf onzekerheid en hoge kosten. Toets op elk gewenst moment wat andere (bouw)bedrijven betalen met de AWVN-beloningsmonitor.

Bekijk alle voordelen
Afbeelding AWVN-beloningsmonitor - Salarisvergelijking voor de bouw en infra

Met de AWVN-beloningsmonitor kan je gemakkelijk de salarisgegevens van je medewerkers invoeren en vervolgens vergelijken met andere bedrijven. De beloningsmonitor bevat minimum- en maximumsalarissen én actuele salarissen uit de praktijk.

Daarnaast kun je beloningselementen zoals variabel inkomen, arbeidsduur, leaseauto en aanvullende pensioenregelingen vergelijken. Je kan verfijnen door te selecteren op regio en/of bedrijfsomvang. Of je kan juist vergelijken met andere sectoren voor meer algemene functies op administratief gebied of in de automatisering. De uitkomsten worden weergegeven in grafiek- en tabelvorm. Verder biedt de Beloningsmonitor inzicht in je beloningsmarktpositie door middel van indexcijfers.

De voordelen op een rij

  • Je betaalt slechts € 425,- tot € 650,- afhankelijk van het aantal medewerkers.
  • Uitgebreid inzicht in salarisniveaus binnen én buiten de branche.
  • Leden die onvoldoende medewerkers invoeren betalen het gereduceerde AWVN-ledentarief van € 1.095,-.
  • Een licentie wordt aangegaan op basis van automatische verlenging.

Naast de 45 specifieke UTA- en bouwplaatsfuncties zijn alle functies onderbouwd met functiewaardering en gemakkelijk te koppelen met de relevante cao’s.

Bijzonderheden

  • De prijzen/kortingen gelden indien je minimaal 60% van je medewerkersbestand invoert.
  • Niet-ledentarief bedraagt € 2.150,-
  • De actuele data is dit jaar sterk gegroeid doordat verschillende grote bouwbedrijven meewerken aan de AWVN-beloningsmonitor.

Ontzorgservice

Het team van de Beloningsmonitor helpt je graag met het gebruik van de tool. Zo kan je er in het eerste jaar voor kiezen om je gegevens door het team klaar te laten zetten. Kies je voor deze service? Dan vervalt het aanvullende ledenvoordeel. Elk licentiejaar kun je opnieuw aanspraak maken op het ledenvoordeel. Het is dus niet zo dat jouw keuze voor de gehele deelnametijd geldt.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.