Bouwend Nederland MKB Pakketpolis

Goede verzekeringen voor je algemene, veel voorkomende risico’s? Kies dan voor de Bouwend Nederland Pakketpolis met scherpe premies. Dan voorkom je dubbele dekkingen en aansluitingsproblemen met andere verzekeringen.

Bekijk alle voordelen
Wielen graafmachine

Het pakket bestaat uit brand-, werkmaterieel- en autoverzekeringen. Voor deze voor de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met onze in de bouw gespecialiseerde verzekeringspartner Aon. Zij behartigen je belangen en maken graag een vergelijking met je huidige verzekeringspakket.

Deze verzekering is exclusief beschikbaar voor leden van Bouwend Nederland.

De Ledengroep Verzekeringen van Bouwend Nederland is nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze verzekering.

De voordelen op een rij

  • Onderscheidende bouwspecifieke dekkingskenmerken en oplossingen.
  • Scherpe tarieven.
  • Één aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen.
  • Gemak door eenvoudige opzet.
  • Dekkingen veel ruimer dan gemiddelde brandverzekeringen (bijv. inductie en wateraccumulatie).

Bijzonderheden

Wie is wie?

Voor deze door de bouw ontwikkelde verzekeringsmantel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon. De adviseurs behartigen je belangen en maken graag een vergelijking met je huidige verzekering en voorwaarden.

Aon is een betrouwbare risicoadviseur die kritisch en onafhankelijk meedenkt waardoor je bouwprojecten adequaat verzekerd worden. Je kunt rekenen op volledige begeleiding en advisering door een team van specialisten. De adviseurs van de afdeling Bouw bieden je heldere analyses die inzichtelijk maken welke risico´s je onderneming loopt en hoe hiermee om te gaan. Vanzelfsprekend zorgt Aon voor een deskundige schadeafhandeling waarbij het onderhandelen met verzekeraars en het incasseren van de schade een vast onderdeel is.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.