WIA Aanvullingsverzekering (loonaanvulling bij arbeidsongeschiktheid) - Loyalis

Wil je graag het inkomen van je medewerkers beschermen bij gedeeltelijke én volledige arbeidsongeschiktheid? Kies dan voor de WIA Aanvullingsverzekering van Loyalis.

Bekijk alle voordelen
Afbeelding WIA Aanvullingsverzekering (loonaanvulling bij arbeidsongeschiktheid) - Loyalis

Een WIA-uitkering is, afhankelijk van het salaris en de restverdiencapaciteit, vaak ontoereikend waardoor het inkomen van de werknemer bij arbeidsongeschiktheid fors daalt. De WIA Aanvullingsverzekering van Loyalis vult het inkomen in grote mate aan.

Flexibel

De WIA Aanvullingsverzekering is heel flexibel. Zo is de verzekering opgebouwd uit verschillende, los van elkaar te kiezen, dekkingen: WIA Bodem, WGA Hiaat en WIA Excedent.

Je kiest zelf:

  • Voor een standaard of uitgebreide dekking;
  • Voor een collectief of semi-collectief contract;
  • Om wel of niet de uitkering te indexeren met 2% per jaar.

De voordelen op een rij

  • Lage premie voor leden van Bouwend Nederland.
  • Een werkbonus van 5% voor de medewerker zodat werken extra loont.
  • Premiekorting vanaf 80% deelname.
  • WIA-Bodem keert uit zonder recht op WIA mits meer dan 65% restverdiencapaciteit is benut.

Wie is wie?

Loyalis heeft deze verzekering samen met Aon ontwikkeld. Je kunt dit contract rechtstreeks met Loyalis afsluiten of via Aon. Dit heeft geen effect op de premie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek verzekeringen

Werken in de bouw is niet geheel zonder risico’s. Bouwend Nederland heeft daarom samen met verzekeringsmakelaar Aon verzekeringen ontwikkeld die uniek zijn in de markt. Deze verzekeringen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Met Bouwend Nederland Verzekeringen bieden wij niet alleen de verzekeringen zelf, maar ook een volledig advies over de verschillende risico’s die je in de bouw en infra loopt. Want goed verzekerd zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.