Onze adviseur

Voor wie doen we dit?

We bieden onze diensten aan alle werknemers die in dienst zijn bij leden van Bouwend Nederland. Werknemers kunnen eenvoudig hulp zoeken om privéproblemen te verminderen of op te lossen. Voor werkgevers is dit een manier om goed werkgeverschap te laten zien en een instrument voor verzuimbegeleiding en -reductie.

Waarom doen we dit?

Bouwend Nederland ziet optimaal presterende werknemers als een belangrijk fundament voor een gezonde bouwsector. Werkgevers halen op deze wijze het hoogst mogelijke rendement uit hun personeel. Dit zorgt voor tevreden medewerkers en heeft een positieve invloed op het bedrijfsresultaat.

Hoe doen we dit?

Bouwend Nederland heeft de beschikking over ervaren Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers met kennis van de sector. Op aanmelding van werkgevers staan zij werknemers bij. Dit kan met informatie en advies, begeleiding en ondersteuning, maar ook door bemiddeling naar derden. De hulp richt zich op zelfredzaamheid van werknemers.

Onze adviseurs Social Support

Zowel Fred Bimbergen als Tonny Grotenhuis hebben allebei meer dan 30 jaar ervaring als maatschappelijk werker. Zij hebben kennis van veel privé problemen en kennen hun weg binnen de bouw en infra sector.

Fred Bimbergen Tonny Grotenhuis
f.bimbergen@bouwendnederland.nl  t.grotenhuis@bouwendnederland.nl
telefoon: 06-53 15 30 75 telefoon: 06-53 15 29 67
bekijk het profiel van Fred op LinkedIn bekijk het profiel van Tonny op LinkedIn