JBN Masterclass 2022

Meld je nu aan voor het ontwikkelingsprogramma voor jonge managers van Jong Bouwend Nederland.

Afbeelding JBN Masterclass 2022

Wil jij doorgroeien in eindverantwoordelijkheid? Als opvolger in het familiebedrijf? Als ondernemer? Of als manager van een bedrijfsonderdeel? Dan is de JBN Masterclass iets voor jou.

De JBN Masterclass is een management development programma met een looptijd van acht maanden. De ruggengraat bestaat uit vier pittige tweedaagse modules. Daartussen vinden intervisies en onderlinge bedrijfsbezoeken plaats. De JBN Masterclass is ontwikkeld voor praktische bouwers die leren door te doen, te zien en te beleven. Die groeien door samen aan de bak te gaan, door te sparren met experts en sprekers en door bij elkaar in de keuken te kijken. Zonder boeken. Zonder huiswerk. Puur ‘learning by doing’.

Wat leer je?

 • Inzicht in persoonlijke kwaliteiten
 • Vermenigvuldiging van bestaande kennis
 • Bewustzijn van persoonlijke valkuilen
 • Effectiever kunnen sturen op kansen in de markt. Nog beter aansturen van medewerkers
 • Meer vermogen te anticiperen op externe omstandigheden

Divers, lekker afwisselend en veel ‘out of the box’

Ik stond bekend als high potential en kreeg steeds meer verantwoordelijkheid. Dan wil je senioriteit behalen. Een versnelling. Dat bood de Masterclass. En hoe. Ik heb er echt alle superlatieven al voor gebruikt. Het was meer dan goed. Geweldig. De Masterclass sluit perfect aan op de markt waarin wij actief zijn maar is niet zo conservatief als de bouw vaak nog is. Het programma was zeer divers, lekker afwisselend en veel ‘out of the box’. En tegelijk heel praktisch en goed toepasbaar.

Michiel Koert
Zwaluwe Bouw

Voor wie?

Deze Masterclass is een initiatief van Jong Bouwend Nederland en is dan ook bedoeld voor jonge bouwers. Managers en eigenaren van bedrijven in bouw en infra. Mensen met HBO werk- en/of denkniveau. In de leeftijd tot (ruim) 40 jaar. Bouwers, die willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Om daarmee hun toekomst en die van hun bedrijf nader vorm te geven.

Programma

De kern van het programma bestaat uit vier tweedaagse modules, altijd op vrijdagochtend, -middag en -avond plus zaterdagochtend. Daarnaast bestaat het programma uit korte intervisies en onderlinge bedrijfsbezoeken. De data van de modules staan hieronder. De overige data worden in overleg vastgesteld.

Wanneer vindt de Masterclass plaats?

De Masterclass bestaat uit vier modules:

 • 4 & 5 november 2022 - Module 1: Zelfleiderschap 
 • 20 & 21 januari 2023 - Module 2: Samenwerking
 • 10 & 11 maart 2023 - Module 3: De toekomst van de bouw
 • 2 & 3 juni 2023 - Module 4: De eigen toekomst

Prijzen

 • Leden: € 5.950,- excl. btw
 • Niet-leden: € 7.950,- excl. btw

Ben je toe aan de rit van je leven?

Schrijf je dan in voor de JBN-Masterclass » 

In de JBN Masterclass is plaats voor 16 deelnemers. De volgende editie van de JBN start op 4 november 2022. Ben je met je bedrijf lid van Bouwend Nederland? Dan krijg je €2.000,- ledenkorting.

Bekijk hier een korte impressie van de Masterclass