Ledenbijeenkomst 12 november

Ook zin om elkaar weer eens te zien en te spreken? Kom dan naar de ledenbijeenkomst op 12 november a.s. in Keuken van Leer in Oisterwijk.

donderdag 24 september 2020

Petra Landmeter

Verenigingsmanager Brabant Mid-West
Afbeelding Ledenbijeenkomst 12 november

 

Robèrt van Beckhoven, bekend van “Heel Holland bakt”, neemt ons mee in zijn restaurant en werkruimte en vertelt over de ontwikkeling van zichzelf en van zijn merk. Maar er wordt ook verteld over de ontwikkeling van het gebied rondom de oude Leerfabriek. Het gehele terrein is omgetoverd tot een ontmoetings-horecaplek, omgeven door woningen, een hotel en groen. En dat in harmonieuze samenwerking met Provincie, gemeente, omwonenden, ondernemers en de nieuwe bewoners. Een plek waar Oisterwijk trots op mag zijn.

Zet uw volume voldoende hard aan en beluister de ludieke uitnodiging van Robèrt van Beckhoven.

 

 

In Keuken van Leer mogen wij genieten van het lekkers dat uit handen van "Meester Patissier" en "Meester Boulanger" Robèrt. U krijgt zelfs een leuke verrassing mee voor het thuisfront. Ook na afloop van het programma blijft Robèrt aanwezig voor een praatje. Er is sowieso voldoende gelegenheid tot bijpraten met uw collega’s uit de afdeling, met enkele nieuwe bestuursleden, de nieuwe verenigingsmanager of met de nieuwe regiomanager. We hebben dan ook geen eindtijd in het programma vastgesteld, omdat we blij zijn elkaar eindelijk weer eens te treffen.

Programma

  • 15.30 – 16.00 uur  Ontvangst met koffie, thee en gebak
  • 16.00 – 16.05 uur  Welkom en opening
  • 16.05 – 16.30 uur  Algemene ledenvergadering
  • 16.30 – 17.15 uur  Spreker Robèrt van Beckhoven over Kafé en Keuken van Leer
  • 17.15 – 17.45 uur  Spreker over de gebiedsontwikkeling van het KVL-terrein
  • 17.45 – 18.15 uur  Rondleiding in verschillende groepen (optioneel)* / aanvang borrel voor niet-deelnemers aan de rondleiding
  • 18.15 – 19.00 uur  Borrel met menu in Keuken van Leer

*Vanwege de corona maatregelen moeten deelnemers vooraf bekend zijn en zal er per 15 deelnemers een gids klaar staan.