Algemene Ledenvergadering Vakgroep GLAS

Locatie: Ouwehands Dierenpark Rhenen, Grebbeweg 111, 3911 AV RHENEN
Datum/Tijd: donderdag 28 november 2019 van 14:30 tot 21:00 uur

Workshop Kenniscentrum Glas over NEN3569
Workshop: Toepassen veiligheidsglas verplicht!!
Hoe zit het nu met veiligheidsglas: is veiligheidsglas volgens Bouwbesluit nu wel of niet verplicht? NEN 3569 wordt niet aangewezen door het Bouwbesluit, dus hoeft niet toegepast te worden? Mijn opdrachtgever wil geen veiligheidsglas, wat moet ik nu? Enkele van de vele vragen rond dit onderwerp die ook steeds maar blijven terugkomen.
In een korte workshop zet Kenniscentrum Glas voor u de feiten nog een keer op een rij. Met als conclusie: het toepassen van veiligheidsglas is verplicht!!

Workshop Bouwend Nederland Social Support
Schulden, een scheiding of depressieve klachten; het kan iedereen overkomen. In zo'n periode bestaat er vaak geen scheiding meer tussen werk en privé. Men sjouwt de last overal mee naar toe, dus ook mee naar het werk. Op dat moment komt Social Support om de hoek kijken. Social Support biedt werknemers niet alleen een luisterend oor, we staan ze vooral bij met raad en daad. Waar nodig verwijzen we door naar relevante hulpinstanties.
  • Social Support is thuis op een breed terrein van privé problemen die zich regelmatig voordoen, hebben daarin een aanpak en kennen de weg.
  • Social Support is van en voor de sector bouw en infra, spreekt hun taal en kent de mensen.