Veiligheidsmanagement

Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik, Baan van Fectio 1, 3981 HZ BUNNIK
Datum/Tijd: dinsdag 24 maart 2020 van 13:00 tot 17:00 uur

Wil je op een praktische ‘no nonsense’ manier leren hoe je binnen jouw bedrijf en op de bouwplaats aan de wettelijke veiligheidsverplichtingen kan voldoen? Dan is dit de perfecte training voor jou!

Veiligheid is de grootste prioriteit in de bouw- en infrasector, maar toch gebeuren er nog steeds ongevallen. Hiermee gaan ook kosten gepaard die eigenlijk vermeden hadden kunnen worden. In deze training wordt je de handvatten aangereikt om de wettelijke veiligheidsverplichtingen in de praktijk direct toe te passen. Met deze kennis en informatie wordt je in staat gesteld om bijvoorbeeld een TaakRisicoAnalyses (TRA) te maken, een V&G Plan op te stellen, voorlichting en instructie te geven (toolboxen) en werkplekcontroles uit te voeren. Ook kunt je jouw medewerkers helpen bij het uitvoeren van de LMRA (Laatste Minuut RisicoAnalyse).

Wat leer je?

  • de wettelijke eisen die op de bouwplaats relevant zijn
  • het verband tussen de verschillende eisen
  • een pragmatisch invulling van die eisen in het bedrijf en op de bouwplaats
  • de mogelijkheden die een simpele aanpak biedenVoor wie?
    Iedereen die meer inzicht wil hebben in de samenhang tussen de verschillende elementen van het operationele arbobeleid.
Programma
Tijdens de training worden de relevante wettelijke verplichtingen benoemd en besproken. Hierbij worden mogelijkheden uitgewerkt die de toepassing in de praktijk op een eenvoudige manier mogelijk maken. De opzet van de middag is interactief en je krijgt volop de gelegenheid om onderling en met de trainer persoonlijke ervaringen uit te wisselen.

Prijzen
  • Leden: € 279,00 (excl. btw)
  • Niet-leden: € 379,00 (excl. btw)