In gesprek met je medewerkers? Profiteer van de Quickscan!

Snelle scan voor MKB-ers geeft inzicht in duurzame inzet werknemers

Afbeelding In gesprek met je medewerkers? Profiteer van de Quickscan!
donderdag 5 maart 2020

Wil jij graag inzicht in jouw bedrijf (of team) op thema’s zoals gezondheid, samenwerken en ontwikkeling? En heb jij ten minste 4 werknemers? Gebruik dan de Quickscan van Volandis! Een praktische online tool die je als werkgever kunt inzetten om anoniem inzicht te krijgen hoe jij en jouw werknemers denken. Eenvoudig te delen met jouw werknemers via e-mail of Whatsapp. Invullen duurt slechts 5 minuten!

Ga direct naar de quickscan op de website van Volandis

De Quickscan is een handige online tool gericht op bedrijven en/of afdelingen met minimaal 4 werknemers. Je krijgt inzicht in thema’s als gezondheid, samenwerken en ontwikkeling en invullen duurt slechts 5 minuten.  Als werkgever beantwoord je online 20 korte vragen over onder andere leefstijl, werk-privé balans en risico op uitval van jouw werknemers. Vervolgens nodig je jouw werknemers uit om hetzelfde te doen. Zo achterhaal je hoe zij tegen dezelfde onderwerpen aankijken. Je ontvangt binnen 2 weken een rapportage per e-mail met de uitkomsten. Zo krijg je inzicht in het werkplezier, de veiligheid en het toekomstperspectief van jouw werknemers op een eenvoudige en toegankelijke manier! Een mooie aanleiding om in gesprek te gaan met je werknemer.


MijnVolandis

Heb je 15 of meer werknemers die deelnemen aan de DIA (incl. het PAGO)? Dan vind je in mijnVolandis jouw bedrijfsrapport over de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Daarnaast is ook de benchmark op branche- en sectorniveau aanwezig en vind je instrumenten als de RI&E en V&G-planner.