Doe mee aan de Dag van de Bouw!

woensdag 4 maart 2020

Angelina van Weerdenburg

Communicatieadviseur
Afbeelding Doe mee aan de Dag van de Bouw!

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseren we de 15e Dag van de Bouw. Dé dag waarop we bouwplaatsen in heel Nederland openstellen voor publiek om te laten zien hoe mooi onze sector is. In 2019 bezochten ruim 77.000 mensen 140 projecten verspreid over heel Nederland. Voor 2020 is het doel uiteraard om minstens zoveel projecten open te kunnen stellen.

Project direct aanmelden

De belangrijkste doelgroep voor de Dag van de Bouw is het brede Nederlandse publiek. Daarnaast nodigen deelnemende projecten zelf bijvoorbeeld relaties, opdrachtgevers, omwonenden, gemeenteraadsleden, toekomstige gebruikers, potentiële kopers of het lokaal of regionaal onderwijs uit.

Deelname is mogelijk voor leden van Bouwend Nederland, of wanneer de projectaanmelder en hoofdorganisator van de dag lid is van VNConstructeurs, Techniek Nederland, AFNL of als architect deelneemt aan de Dag van de Architectuur. 

Alle deelnemers worden ondersteund bij de organisatie en communicatie rondom de dag. Denk hierbij aan:

  • vermelding van het project op dagvandebouw.nl;
  • ondersteuning bij de organisatie en communicatie via een online omgeving waar onder andere logo’s, advertenties, een handleiding en tips voor de organisatie en communicatie te vinden zijn;
  • een gratis promotiepakket met daarin onder andere een bouwhekdoek;
  • verzekering op de dag zelf via een collectieve ongevallenverzekering;
  • landelijke en regionale publiciteit voor de Dag van de Bouw via onze campagnes (onder andere radio, social en outdoorreclame).

De Dag van de Bouw wordt georganiseerd door Bouwend Nederland, in samenwerking met Aannemersfederatie Nederland, Techniek Nederland, VNconstructeurs en de Dag van de Architectuur.

Kijk voor meer informatie op dagvandebouw.nl of meld jouw project direct aan via dagvandebouw.nl/doemee.