• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Selecta voorziet veilige koffiebeleving op kantoor in coronatijden

Selecta voorziet veilige koffiebeleving op kantoor in coronatijden

Afbeelding Selecta voorziet veilige koffiebeleving op kantoor in coronatijden
woensdag 10 juni 2020

De afgelopen maanden werkte een groot deel van de werknemers thuis door de maatregelen omtrent het coronavirus. Sinds kort zien we dat steeds meer kantoren langzaamaan hun deuren terug openen zodat werknemers op een veilige en verantwoorde manier toch enkele dagen op kantoor kunnen werken. Om hun terug te verwelkomen op kantoor moet ook hun gebruikelijk kopje koffie klaar staan met respect voor de 1,5 m afstandsregel. Om dit in goede banen te leiden, heeft voordeelpartner Selecta enkele oplossingen bedacht.

Vloerstickers

Zorg dat medewerkers weten hoe ver ze afstand van elkaar moeten houden als ze in de rij staan voor een kopje koffie. 

Medewerkers op afstand

Ook het vullen en schoonmaken van de (koffie)automaat gaat in coronatijden gewoon door. Zorg dat deze medewerkers veilig hun werk kunnen doen door het gebruik van gele hesjes met de tekst 1,5 meter afstand. Zo wordt iedereen gewaarschuwd en blijven ze op afstand.

Desinfect Dispenser* en mobiele display in één

Door het gebruik van deze tool draag je bij aan de hygiëne en veiligheid van je medewerkers, klanten en bezoekers. De Desinfect Dispenser is volledig contactloos, heeft een automatisch spray systeem en is eenvoudig zelf bij te vullen. Daarnaast kan je ook medewerkers, klanten en bezoekers up-to-date houden over de hygiëneregels die je hanteert in het kader van COVID-19. De mobiel display kan je besturen via smartphone of tablet, is volledig op afstand te bedienen en biedt altijd actuele informatie.

Ontdek de Desinfect Dispenser

Perspex plaat tussen automaten

Plaats tussen de automaten een perspex plaat om extra bescherming te garanderen.

Bekijk alle mogelijkheden

Operating mogelijk buiten kantooruren

Tijdens kantooruren zijn veel medewerkers aanwezig in het pand en zijn alle koffiemachines in gebruik. Daarom geeft Selecta je de mogelijkheid om de koffiemachines te vullen en schoon te maken buiten kantooruren (eventueel avond en nacht). Zo is de automaat de volgende dag weer klaar voor gebruik en worden medewerkers niet belemmerd om een bakje koffie te halen.

*Op dit moment is alleen de Desinfect Dispenser met groter scherm leverbaar. De basis variant is momenteel niet beschikbaar.

Vragen?

Bekijk de ledenvoordeelpagina van Selecta voor meer informatie over deze producten. Vragen? Neem dan contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.