Opnames gestart van de tv-serie 'Je gaat het maken'

dinsdag 16 juni 2020
Afbeelding Opnames gestart van de tv-serie 'Je gaat het maken'

Hoe zorgen we ervoor dat meer mensen kiezen voor een carrière in de bouw en infra? Door ze te laten zien welke diverse functies nodig zijn! Na het succes van vorig jaar komt er vanuit de instroomcampagne van Bouwend Nederland een vervolg op de tv-serie 'Je gaat het maken'. Deze is vanaf oktober te zien is op RTL4 en vorige week zijn we gestart met de eerste opnames.

Real-life serie over het werken in de bouw- en infrasector

'Je gaat het maken' is een real-life format waarin we gemotiveerde mensen volgen in hun oriëntatie op een carrière in bouw en infra. Het is een positief, opbouwend en informatief format gericht op het bevorderen van de zij-instroom en tevens een succesvol format dat vorig jaar miljoenen kijkers trok en de kijker tevens prikkelde om de bouw en infra te verkennen.

Kandidaten gekoppeld aan lidbedrijven

In maart jl. werden zes kandidaten geselecteerd die geïnteresseerd zijn in verschillende functies in de bouw & infra. Denk hierbij aan functies zoals kopersbegeleider, timmerman en elektromonteur. Deze kandidaten werden vervolgens gekoppeld aan lidbedrijven die geïnteresseerd waren om mee te werken aan dit programma en de mogelijkheid hadden om de kandidaat te begeleiden in zijn gekozen functie. Deze lidbedrijven zijn Volker Wessel, Maas Jacobs, Van der Gragt, Gebr. van Kessel en Van Baarsen Buisleidingen.

Benieuwd naar het eindresultaat?

De komende weken vinden de opnames plaats. Vanaf oktober is de zesdelige tv-serie te zien op RTL4. Wil meer informatie? Of het seizoen van 2019 terug kijken? Ga dan naar de website van 'Je gaat het maken'.

Je gaat het maken

Klik hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne 'Je gaat het maken'. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.