Gebruik de gratis uitleenservice voor tijdelijk personeel

maandag 3 augustus 2020

Arjan Walinga

accountmanager bouw klein/beleidsadviseur ketensamenwerking
Afbeelding Gebruik de gratis uitleenservice voor tijdelijk personeel

Heb je personeel over waar je tijdelijk geen gebruik van kan maken of ben je op zoek naar tijdelijk personeel? Maak dan gebruik van de uitleenservice die Bouwend Nederland heeft gelanceerd om werkgevers bij elkaar te brengen om personeelstekorten en -overschotten op te lossen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kan regelen.

Vanaf nu kan elk lid van Bouwend Nederland personeel, waar tijdelijk geen werk voor is, via het ledenportaal uitlenen. Ook kan je als je personeel zoekt een zoekopdracht plaatsen. Het gebruik van de dienst maakt onderdeel uit van het lidmaatschap en is dus zonder extra kosten te gebruiken.

Zo werkt het

De werking van het in- en uitleenportaal is eenvoudig: je zoekt, bijvoorbeeld, op functienaam. Iemand gevonden die interessant voor je is? Neem dan contact op met de andere partij. Samen maak je verdere afspraken over onder meer tarieven en periode zonder tussenkomst van Bouwend Nederland of welke partij dan ook. Zo simpel is het. Zo werkt het omgekeerd ook als je zelf je personeel tijdelijk wil uitlenen.

Regel het vandaag nog

Voor het opstarten van deze gratis dienst zoeken we bedrijven die als eerste hun personeel willen aanbieden of een zoekopdracht voor personeel willen plaatsen. Wil je direct aan de slag, dan heb je alleen een inlog nodig voor het ledenportaal van Bouwend Nederland. Wil je meer weten over deze dienst of wil je ondersteuning bij het zoeken of plaatsen? Neem dan contact op met Johan van der Harst via 06-10790080 of via dit e-mailadres.