Uit de bestuurskamer: Hans Wolfs stelt zich voor

vrijdag 4 september 2020

Petra Landmeter

Verenigingsmanager Brabant Mid-West
Afbeelding Uit de bestuurskamer: Hans Wolfs stelt zich voor

Afdelingsvoorzitter Brabant Mid-West Hans Wolfs stelt zich aan je voor. Wie is hij?

Mijn naam is Hans Wolfs, 38 jaar geleden begonnen met bouwbedrijf HAWEE Bouw te Udenhout. Inmiddels werken onze drie zonen in het bedrijf. HAWEE Bouw maakt zeer uiteenlopende projecten, van groot tot klein, van nieuwbouw tot restauratie. De grootte van de klus of het type werk is altijd ondergeschikt aan de aandacht voor de klantrelatie. De laatste tijd zetten we ook in op het verduurzamen van bestaande woningen van particulieren, vaak bevinden onze klanten zich in het wat hogere segment. We hebben al veel ervaring opgebouwd maar leren nog iedere dag, leerprocessen houden nooit op en dat is maar goed ook. We hebben een prachtig vak, iedere dag mooie dingen mogen maken, ik kan me geen ander werk voorstellen en denk er met mijn 62 jaar dus zeker nog niet aan om te stoppen.

Bestuurlijk ben ik al behoorlijk wat jaren bij Bouwend Nederland betrokken, eerst in de afdeling (oude afdeling Midden Brabant) en later ook in het regiobestuur en zo nu en dan in een projectgroepje. Het is al weer vier jaar geleden dat we de nieuwe afdeling hebben gevormd uit vier van de oorspronkelijke acht afdelingen in Brabant. Als regiobestuurslid was ik bij dit proces nauw betrokken en vanaf dag één heb ik met enthousiasme het voorzitterschap van de Afdeling Mid-West op me genomen.

De start was zeer hoopvol en we hebben al heel veel interessante bijeenkomsten en bouwplaats bezoeken georganiseerd, de inbreng en aanwezigheid van onze leden, dat zijn er toch zo'n 240, is in de loop van de tijd helaas wel behoorlijk afgenomen. De COVID-19-crisis en het vertrek van onze verengingsmanager Joost de Goffau heeft daar zeker ook invloed op gehad. Gelukkig hebben we een actief en positief bestuur en sinds kort onze nieuwe verenigingsmanager Petra Landmeter. Als echte bouwers kijken we liever vooruit. Petra en het bestuur zullen er alles aan doen om al onze leden weer aan ons te binden. We hebben een prachtige vereniging, waar je ervaringen, meningen en informatie heel makkelijk kunt delen en tijdens een bijeenkomst is er altijd de Brabantse gezelligheid met een drankje en een hapje. Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Mocht je me willen bellen dan kan dat op 06-53165467.