Duurzame Inzetbaarheid: startbijeenkomst 16 september 2020

vrijdag 4 september 2020
Afbeelding Duurzame Inzetbaarheid: startbijeenkomst 16 september 2020

Organisaties die sturen op duurzame inzetbaarheid benutten het talent van hun medewerkers optimaal, kennen een laag verzuim, slagen erin goede medewerkers aan te trekken en te behouden en kunnen beter omgaan met veranderde omstandigheden. Duurzame inzetbaarheid is meer is dan enkel en alleen vitaliteit, maar waar begin je?

Het duurzaam inzetbaar houden van je medewerkers is een belangrijk thema. Voor de organisatie, maar zeker ook voor de medewerker zelf. Het is ook iets wat je samen doet en wat maatwerk vraagt. Dit najaar is er in regio Randstad Zuid veel aandacht voor het thema duurzame inzetbaarheid. Op 16 september is de startbijeenkomst en eind oktober is deelname aan een sessie gezond gedrag op Papendal mogelijk. Daarnaast willen we intervisiegroepen bij elkaar brengen, zodat bouwbedrijven van elkaar kunnen leren.

Meld je aan

Tijdens de startbijeenkomst op 16 september in Zoetermeer wordt er uitleg gegeven over de scorecard duurzame inzetbaarheid. Een methode om invulling te geven aan de verschillende aandachtsgebieden van het duurzame inzetbaarheidsbeleid. We kijken wat de bedrijven al doen en naar wat zij zouden willen aanpakken. Daarnaast zal Jacco Thoonen van Pim Mulier een inleiding verzorgen over het aanleren van gezond gedrag als vaardigheid, iets dat je later dit najaar in de praktijk kunt leren tijdens een 24-uurs sessie op Papendal.

Interesse gewekt en wil je deelnemen? Neem dan even contact op. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.