Bouwend Nederland in gesprek met gemeente Den Haag

maandag 7 september 2020

Wouter Saes

Adviseur Markt & Overheid Regio Randstad Zuid
Afbeelding Bouwend Nederland in gesprek met gemeente Den Haag

Vanwege de coronamaatregelen zijn we helaas genoodzaakt de jaarlijkse marktdag 'De markt zijn we samen' te annuleren. Wel staan er marktgesprekken gepland over het nieuwe aanbestedingsbeleid van de gemeente. Ook staat een nieuw GBIO gepland op 14 oktober 2020.

Zoals ieder jaar hebben we ons ook dit jaar weer ingezet om samen met MKB Infra en de gemeente Den Haag een marktdag 'De markt zijn we samen' te organiseren. Deze dag is een moment van ontmoeten, kennis delen en een blik op de toekomst. Daarom hebben we ingezet op een fysieke bijeenkomst. Hiervoor heb je een Save the Date ontvangen.
Gelet op de gunstige ontwikkelingen rondom COVID-19 in de aanloop naar de zomer koesterden wij namelijk de stille hoop dat met het juiste protocol en een passend programma wij elkaar weer zouden kunnen ontmoeten. De realiteit is helaas anders waardoor we genoodzaakt zijn de marktdag te annuleren voor dit jaar. We hopen in 2021 een mooie, nieuwe editie te kunnen organiseren!

Marktgesprek aanbestedingsbeleid

De gemeente Den Haag heeft daarnaast ook de behoefte geuit om met de markt in gesprek te gaan over ervaringen met haar aanbestedingsbeleid. Ook heeft de gemeente behoefte aan input voor het nieuw op te stellen aanbestedingsbeleid. Hierom organiseren we op 25 september en 2 oktober twee marktgesprekken. De opbrengsten van deze gesprekken worden door de gemeente gebruikt voor het nieuwe aanbestedingsbeleid. We houden je op de hoogte van deze ontwikkelingen. Heb je input voor het aanbestedingsbeleid van de gemeente? Of ervaringen die u wil delen? Neem dan even contact op met Wouter Saes.

Bouw- en Infraoverleg

Het komende half jaar zet Bouwend Nederland in, de cyclus met bouwoverleggen met gemeenten weer op te starten. Deze hebben, vanwege de coronacrisis, in veel gemeenten stil gelegen. Met de gemeente Den Haag staat het volgende overleg gepland op 14 oktober aanstaande. Heb je input voor dit overleg? Neem dan contact op met Wouter Saes. Of klik hier om meer te weten te komen over de Gemeentelijke Bouw- en Infraoverleggen.