Gezocht: ontwerpopdracht voor SMARTCirculair studententeam

zaterdag 15 augustus 2020
Afbeelding Gezocht: ontwerpopdracht voor SMARTCirculair studententeam

Heb jij een ontwerpopdracht voor een van de multidisciplinaire studententeams die willen deelnemen aan SMARTCirculair 20-21? Ben je direct of indirect betrokken bij bouw/infra projecten? Dan hopen we dat je het team van jouw keuze helpt aan een ontwerpopdracht. Dat mogen opdrachten zijn voor nieuwbouw, herbestemming en renovatie.

Mbo-studententeams in heel Nederland doen mee aan de ontwerpwedstrijd SMARTCirculair 20-21. Zij strijden om het meest klimaatvriendelijke, coolste en meest smart circulaire ontwerp voor hun eigen opdrachtgever. Met de ervaring van twee eerdere wedstrijden kunnen we met trots zeggen dat de studententeams hun opdrachtgevers verbazen en verrassen met hun slimme ontwerpen, materiaalkeuzes en smart energieconcepten. Zij zorgen voor een spraakmakend circulair ontwerp en jij maakt slim gebruik van nieuwe kennis, innovatie- en communicatiekracht van de professionals van morgen.

SMARTCirculair ontwerpcriteria

- SMART energieneutraal/energieleverend
- Natuurinclusief / Biodivers
- Circulair, biobased ontwerp
flexibel, modulair en klimaatpositief
- Haalbaar en opschaalbaar (constructief en financieel)
- Communicatie & multimedia campagnes

Opdrachtgevers bijdrage

Aan opdrachtgevers vraagt het SMARTCirculair projectbureau een bijdrage van €6.000 exclusief btw als bijdrage voor maatwerk workshops, gastlessen, masterclasses, bedrijfsbezoek en natuurlijk voor de marketing van jouw bedrijf, de organisatie en landelijke bijeenkomsten. Het mooie van SMARTCirculair is dat je de denkkracht van een nieuwe generatie gebruikt. Je kunt ideeën laten toetsen door een denktank van studenten. Andersom kunnen zij aan de slag met het oplossen van concrete vraagstukken in hun eigen leefomgeving. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Meld je aan

Heb je een ontwikkelproject in portefeuille waar je de frisse ideeën van jonge professionals kunt gebruiken? Of ken je een opdracht(gever) die open staat voor vernieuwing door jonge talenten? Bel 06-16342889 of mail naar Tanja Nolten