ArboNed: Week van de RI&E

Afbeelding ArboNed: Week van de RI&E
donderdag 23 juli 2020

De week van de RI&E vindt van 21 tot en met 25 september plaats. Laat je door onze partner ArboNed adviseren en ondersteunen bij het uitvoeren of toetsen van je (branche-)RI&E en voorkom een boete.

Uit een onderzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) blijkt dat veel werkgevers niet volledig op de hoogte zijn van de wettelijke verplichting rond de RI&E. Ook ervaren veel ondernemers het kwalitatief goed uitvoeren van de (branche-)RI&E als een knelpunt. De Week van de RIE (21 tot en met 25 september 2020) en geeft hier landelijk extra aandacht aan. Check de website voor gratis workshops en webinars.

Bouwend Nederland Academy

Bouwend Nederland Academy biedt de training "Een RI&E: een must voor ieder bedrijf!" aan. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij in Vught, dus meld je snel aan

Laat je RI&E toetsen door ArboNed

ArboNed heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het uitvoeren en toetsen van de (branche-)RI&E voor veel mkb bouwbedrijven. Als lid van Bouwend Nederland maak je gratis gebruik van de RI&E Bouwnijverheid van Volandis. Heb je 5 of meer werknemers in dienst of maak je geen gebruik van een erkende branche-RI&E, dan zul je de RI&E moeten laten toetsen.

Vul je het formulier liever samen in met een gespecialiseerde deskundige? Vraag het aan een Mijn preventie-expert. Vanaf €310,- heb je je RI&E snel rond. Maak je geen gebruik van de branche-RI&E? ArboNed helpt je graag bij het uitvoeren van de RI&E. Uiteraard zit de toetsing hierbij inbegrepen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het ledenvoordeel met ArboDuo? Neem dan contact op met de afdeling ledenvoordeel of bel 079 3 252 166.