Bijeenkomst uitgelicht: Webinar informatiepolygoon

donderdag 15 oktober 2020

Yvonne de Rijck

Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer
Afbeelding Bijeenkomst uitgelicht: Webinar informatiepolygoon

Ben jij werkvoorbereider bij een grondroerder/aannemer? Wil jij meer weten over het gebruik van de informatiepolygoon in relatie tot een graafmelding of calamiteitenmelding? Neem deel aan het webinar, georganiseerd vanuit het Kabel en Leiding Overleg (KLO) door grondroerders in samenwerking met Kadaster, GOconnectIT en Gasunie, op woensdag 28 oktober!

Een aantal jaren geleden is er door de grondroerders in KGO (KLIC Gebruikers Overleg) de wens uitgesproken om de mogelijkheid te hebben om rondom een graafmelding een extra gebied te kunnen aangeven, waarvan ook kabel en leiding informatie wordt ontvangen. Sinds oktober 2020 is dit mogelijk door gebruik te maken van de informatiepolygoon.

Inhoud webinar

Tijdens het online webinar neemt Kadaster ons mee in de achtergrond en de totstandkoming van de informatiepolygoon, en wat de spelregels zijn rondom het gebruik van de informatiepolygoon. Aan de hand van een live demo zal GOconnectIT laten zien hoe, binnen hun applicatie, een graafmelding met informatiepolygoon kan worden aangevraagd en wordt ontvangen, krijgen we inzicht in de mogelijkheden van een tracémelding en worden we meegenomen in de afhandeling van een EV (eis-voorzorgmaatregel). Vervolgens geeft Gasunie een kijkje in de keuken wat er bij deze netbeheerder gebeurd zodra er een graafmelding binnenkomt. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Aanmelden

Datum en tijd: woensdag 28 oktober van 08.00 tot uiterlijk 09.30 uur

  • Deelname aan dit webinar is gratis.
  • Het webinar zal worden gehouden via MSTeams.
  • Enkele dagen voor de bijeenkomst wordt de link gestuurd om deel te nemen.
  • Verzoek om tijdens het webinar microfoon en camera uit te zetten, vragen stellen kan via de chat.
  • De bijeenkomst zal worden opgenomen.
  • Deelname alleen mogelijk via aanmelden en onder vermelding van 'webinar informatiepolygoon'.

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met KLO, Kadaster, Gasunie en GOconnectIT.