Meld je aan voor de extra JBN workshops over Nederland in 2030

In deze sessies gaan we dieper in op de rol van digitalisering en besluitvorming in aanloop naar 2030

zondag 18 oktober 2020

Goitzen Veenstra

Adviseur Markt & Overheid Regio Noord
Afbeelding Meld je aan voor de extra JBN workshops over Nederland in 2030

Op dit moment is het moeilijker dan ooit om te voorspellen hoe Nederland er zal uitzien in 2030. De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat veel mensen onzeker zijn over de toekomst. Daarom is het juist in deze unieke tijden extra belangrijk om de focus op te lange termijn te houden en te kijken naar de kansen die zullen ontstaan voor onze sector. Om het gesprek over de mogelijkheden en uitdagingen voor de bouw en infra aan te gaan, heeft Jong Bouwend Nederland opnieuw enkele workshops georganiseerd.

Een overzicht van de beschikbare workshops

  • Dinsdag 10 november van 8.00 tot 10.00 uur: Digitalisering & Technologie
    Wat is de impact van digitalisering op de bouw in 2030? Welke kansen bieden Virtual Reality, 3D printing en robotisering om projecten anders aan te pakken en welke initiatieven vinden er nu al plaats? Wat kun je als bouwbedrijf doen om deze nieuwe technologieën breder in te zetten en gebruik verder te stimuleren?

    Meld je aan voor deze workshop 

  • Dinsdag 17 november van 8.00 tot 10.00 uur: Complexe besluitvorming
    Complexe besluitvorming in 2020: het lijkt erop dat er steeds langzamer besluiten worden genomen en inspraakprocedures duren vele jaren. Wat betekent dit voor projecten? Welke rol kan technologie spelen om hiermee anders om te gaan in 2030?

    Meld je aan voor deze workshop

Aanmelden

Ben je jonger dan 40, lid van Jong Bouwend Nederland én wil je graag met leeftijdsgenoten de kansen en mogelijkheden van de toekomst voor de bouw- en infrasector bespreken? Meld je dan aan voor een van onze workshops.

Meer informatie?

Heb je vragen over deze workshops of wil je meer weten over het lidmaatschap van Jong Bouwend Nederland? Neem dan contact op met Goitzen Veenstra per mail of telefonisch via 06 21 31 51 32.