5 november: Online talkshow eHerkenning

donderdag 29 oktober 2020
Afbeelding 5 november: Online talkshow eHerkenning

Als ondernemer heb je nu al eHerkenning nodig voor bijvoorbeeld het inloggen bij de Belastingdienst en het UWV, maar met eHerkenning niveau 3 ben je ook al voorbereid op het in werking treden van de Wet digitale overheid. Logius, de overheidsorganisatie achter eHerkenning, organiseert op donderdag 5 november een online talkshow om je hierover bij te praten.

In 10 jaar tijd heeft eHerkenning zich bewezen als dé manier om in te loggen bij overheidsorganisaties; een goed moment om stil te staan bij het ontstaan hiervan en de behaalde mijlpalen. Maar ook om vooruit te blikken op de ontwikkelingen rond b2b-dienstverlening en de Wet digitale overheid.

Tijdens de interactieve talkshow op donderdag 5 november 2020 van 11.00 tot 12.00 uur word je dus weer helemaal bijgepraat. Meld je hier aan voor dit online evenement.

Ledenvoordeel

Bouwend Nederland heeft met Z login een ledenvoordeel afspraak gemaakt, zodat leden gegarandeerd de goedkoopste prijs voor eHerkenning niveau 3 (EH3) krijgen. Neem voor meer informatie over het ledenvoordeel met Z login contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.