• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Innovatieplein centraal onderdeel van online congres Nu Bouwen aan Morgen

Innovatieplein centraal onderdeel van online congres Nu Bouwen aan Morgen

dinsdag 10 november 2020

Silke Gurdebeke

Medewerker communicatie
Afbeelding Innovatieplein centraal onderdeel van online congres Nu Bouwen aan Morgen

Ook nu, in deze tijd van corona, PFAS en stikstof, zoekt de bouw en infra naar slimmere, snellere, veiligere en meer duurzame processen, materialen en methoden. Het belang van innoveren en optimaliseren is ook een rode draad in de toekomstverkenning Nu Bouwen aan Morgen. Daarom hebben we ervoor gekozen om op maandag 7 december een volledig online innovatieplein te maken.

Begin juli heeft Bouwend Nederland de bouwinnovatieshop gelanceerd. Een digitale showroom vol innovatieve bouw- en infraoplossingen om de maatschappelijke opgaven van de toekomst aan te pakken. Deze showroom vormt ook de basis voor het online innovatieplein op het online congres.

Online innovatieplein

Onze sector is zeer divers en gevarieerd. Net daarom hebben we ervoor gezorgd dat het innovatieplein de diversiteit aan innovaties weerspiegelt in onze sector. Meer dan 15 bedrijven zullen hun innovatieve producten voorstellen tijdens het online congres waaronder 4Silence.

4Silence

Verkeerslawaai is inmiddels het op één na grootste milieuprobleem in Europa. Het leidt tot slaapgebrek en stress, maar ook hart- en vaatziektes, cognitieve ontwikkelingsachterstand bij kinderen en tinnitus worden gelinkt aan geluidsoverlast. (WHO). 4Silence zet diffractie in als geluidsreducerend middel dat goedkoper, (sociaal) veiliger, duurzamer én beter is dan de huidige middelen.

Fineo

Fineo is een vacuüm super-isolerende beglazing met uitzonderlijke thermische prestaties, dankzij de 2 ruiten, waartussen een vacuüm (ruimte) zit, die zorgt voor optimale warmte en comfort van uw woning.

Elke innovatie krijgt een aparte pagina waar u meer informatie kunt vinden over het innovatieve product. Als u een vraag hebt, kunt u deze live stellen via de chat of u kunt ervoor kiezen om in een aparte videochat uw vragen 1 op 1 te bespreken. Het innovatieplein is doorlopend open vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur.

Meld u aan

Benieuwd welke innovaties relevant zijn voor uw bedrijf? Kom dan een kijkje nemen op ons toekomstgericht online innovatieplein op maandag 7 december. Meld u alvast aan.

Heeft u niet de hele namiddag de tijd om het online congres te volgen? Dat is geen enkel probleem. Doordat we gekozen hebben voor een volledig digitale opzet kunt u zelf kiezen hoe lang u het online congres volgt en welke onderdelen u interessant vindt. Bekijk het uitgebreide programma.