BouwMachines Kennisdag online op 10 december 2020

maandag 30 november 2020

Anne Fokke de Vries

beleidsadviseur materieel
Bouwmachine

Vanwege corona gaat de BouwMachines Kennisdag dit jaar online! Op 10 december 2020 van 9.30 tot 10.00 uur kom je alles te weten over duurzaam ondernemen in crisistijd én over hoe om te gaan met de toenemende druk om emissiearm of zelfs -vrij te werken. Mis het niet en meld je vandaag nog aan!

Dit thema kan op twee manieren worden uitgelegd, en dat is ook precies de bedoeling. In het webinar komen onderwerpen aan de orde die een directe relatie hebben met de coronacrisis: hoe kan het bedrijf het hoofd water houden? Met andere woorden, hoe ben je met jouw bedrijf verzekerd van een duurzame toekomst? De tweede belangrijke invalshoek is de aanhoudende druk vanuit opdrachtgevers en de overheid om emissiearm of zelfs emissievrij te werken. Ook tijdens en na Corona blijft dit actueel. Hoe kun je duurzamer gaan werken op het gebied van klimaat en milieu?

Exclusief interview met Maxime Verhagen

Naast het webinar is er een exclusief interview met Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland en Chris Ploegmakers, eigenaar van Aannemingsbedrijf Ploegam. Zij praten onder andere over de inzet en mogelijkheden van elektrische mobiele werktuigen en gaan in op de stelling 'GWW bedrijven moeten nu investeren in duurzaam, emissievrij materieel willen zij over tien jaar nog bestaan'.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het complete programma

Aanmelden

Mis de online BouwMachine Kennisdag niet en houd de ochtend van donderdag 10 december 2020 van 09.30 – 11.00 uur vrij om kennis te verrijken.

Meld je hier aan voor deelname aan de BouwMachines Kennisdag

Over de BouwMachines Kennisdag

De BouwMachines Kennisdag is een jaarlijks terugkerend event voor directeuren, inkopers, en veiligheidsfunctionarissen (KAM en Arbo) van grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw-, loonwerk- en aannemingsbedrijven die zich actief bezig houden met (de inzet van) machines en medewerkers. De kennisdag wordt georganiseerd door het blad BouwMachines in samenwerking met BMWT en Bouwend Nederland.