• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Veranderende bouwwereld centraal op online uitvoerderscontactdag

Veranderende bouwwereld centraal op online uitvoerderscontactdag

woensdag 6 januari 2021
Graafmachine op bouwplaats

Corona heeft ons allemaal verrast en de wereld ‘op z’n kop gezet’. Ook de organisatie van de jaarlijkse Uitvoerderscontactdag heeft daar onder geleden. We gaan dat goedmaken! Op dinsdag 12 januari van 15.00 tot 17.00 uur organiseren wij vanuit de gloednieuwe studio in het pand van Koninklijke Bouwend Nederland een webinar voor de uitvoerders van de vakgroep Grondwerk.

In ruim anderhalf uur zullen Niek Verkade (ValQ training + advies) en Arjan Walinga (Koninklijke Bouwend Nederland) de deelnemers op een interactieve wijze meenemen in twee interessante thema's: Aan de slag met gedrag en Een veranderende bouwwereld: wat betekent dat voor jou? Meld je vandaag nog kosteloos aan via de link hieronder.

Ja, ik meld me aan voor het interactieve webinar van de uitvoerderscontactdag

Programma

15.00 uur: start en welkomstwoord Charles Verheyen, secretaris vakgroep Grondwerk
15.05 uur: workshop 'Aan de slag met gedrag' door Niek Verkade
15.45 uur: korte pauze
15.50 uur: workshop 'Nieuwe technologie' door Arjan Walinga
16.30 uur: wrap up door de twee inleiders
16.45 uur: afsluiting door Charles Verheyen

Aan de slag met gedrag

Als uitvoerder heb je altijd te maken met het gedrag van mensen. Of het nu gaat om je eigen grondwerkers en machinisten, leidinggevenden, onderaannemers, passanten of opdrachtgevers: iedereen vertoont gedrag. We hebben het erover, klagen er vaak over, maar zijn er ook soms heel enthousiast over en we proberen het ook nog eens te beïnvloeden. In deze korte workshop neemt Niek Verkade jullie mee in de wereld van gedrag. Na de workshop snap je waarom het lastig is om het gedrag van mensen te beïnvloeden en waar dan toch de kansen liggen. Wil jij leren hoe je meer positieve invloed kan hebben op je collega's, inleners en onderaannemers … dan moet je zeker deelnemen aan dit webinar!

Een veranderende bouwwereld: wat betekent dat voor jou?

Tijdens deze workshop neemt Arjan Walinga je mee in de veranderende bouwwereld en de gevolgen die dit heeft voor de manieren van communiceren, digitaal werken en industrialisatie. De bouw staat op een keerpunt als het gaat om het opleveren van projecten die aan steeds meer eisen moeten voldoen op gebieden als veiligheid, duurzaamheid etc. Dat heeft gevolgen voor het ontwerp en planproces, maar het grootste effect zal te vinden zijn op de bouwplaats zelf. Welke gevolgen heeft dit voor het inrichten van die bouwplaats en wat zijn de nieuwe skills die je als uitvoerder of bouwprofessional moet aanleren om op termijn mee te kunnen gaan in die nieuwe wereld.

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Uiterlijk 1 dag voor het webinar krijg je de link voor de online bijeenkomst toegestuurd. Heb je collega's voor wie dit webinar ook interessant is? Zet dit bericht gerust door. Deelname aan het webinar is bovendien kosteloos.