Nieuwe website Vakgroep GLAS live

Website bomvol technische informatie over glasproducten en toepassingen

vrijdag 22 januari 2021

Irene Taal

Secretaresse vakgroep GLAS
Afbeelding Nieuwe website Vakgroep GLAS live

De vernieuwde website www.glasspecialisten.nl van Vakgroep GLAS is sinds vrijdag 22 januari live gegaan! Dit betekent dat de oude website www.glasbrancheorganisatie.nl niet meer bereikbaar is. Deze website wordt naar glasspecialisten doorgelinkt.

De doelgroepen voor deze website zijn de architecten, aannemers, bouwbedrijven, particulieren etc. en staat bomvol waardevolle informatie over glastoepassingen, glasproducten etc. Er zijn veel technische informatie en FAQ’s over glas te vinden.
Alle leden van Vakgroep GLAS en sympathisanten zijn op deze website te vinden. Op de ledenlijst staat achter de glasspecialisten die het GBO Vakcertificaat behaald hebben een logo van het GBO Vakcertificaat. 

Op de laatste pagina staat alle informatie over de campagne ‘de Waarde van glas’. Alle filmpjes, video’s etc. zijn gratis te downloaden en mogen door de leden gebruikt worden om te gebruiken voor hun eigen campagne, websites, nieuwsbrieven etc. En natuurlijk ook om een bericht te plaatsen op hun eigen Social Media kanalen.

www.glasspecialisten.nl