• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • 6 webinars die je wil volgen om werknemers gemotiveerd te houden

6 webinars die je wil volgen om werknemers gemotiveerd te houden

maandag 23 augustus 2021

Marieke van der Post

adviseur en programmamanager
Afbeelding 6 webinars die je wil volgen om werknemers gemotiveerd te houden

Nieuwe inzichten, up to date blijven en je medewerkers informeren over de nieuwste inzichten. Wij denken we graag met je mee en daarom nodigen we je uit om het komend jaar deel te nemen aan zes webinars.

In een uur wordt je bijgepraat, krijg je nieuwe inzichten en laten we boeiende sprekers aan het woord.

Leren reflecteren

Op dinsdag 28 september 2021 leer je reflecteren van Alfons van Marrewijk. Samen met internationale collega's interviewde Alfons zestien leiders van infrastructurele megaprojecten uit de hele wereld. Alfons vertelt in dit webinar over zijn onderzoek en de uitkomst ervan.

Verbeter de samenwerking

Op dinsdag 2 november 2021 draait alles om impact in de keten en de bouwplaats. Samenwerken begint al op de bouwplaats. Project Impact laat zien hoe je deze samenwerking per direct kunt verbeteren en wat dit concreet oplevert voor je project. Joost Fijneman (CROW) en Dura Vermeer vertellen hoe je dit aanpakt en hoe de organisatie zelf vervolg geeft aan Impact in andere projecten.

Werk en lesgeven combineren: hoe doe je dat?

Op dinsdag 7 december 2021 duiken we in de hybridetechniekopleiders. Leerlingen die nu worden opgeleid zijn jouw toekomstige werknemers en collega's. Scholen zijn dringend op zoek naar mensen die de praktijk al in de vingers hebben. Hoe kun je werken in je bedrijf combineren met lesgeven?

Plezier in je werk: hoe regel je dat voor je medewerkers?

Op dinsdag 11 januari 2022 zoomen we in op topwerkgeverschap met Employee Experience. Dit is een hot topic en dat bespreken we met Heleen Mes, ondernemer en HRD-expert. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers blijft inspireren en dat ze met plezier blijven werken?

Leren op basis van je vaardigheden

Op dinsdag 15 februari 2022 is het tijd voor skills based learning. In dit webinar legt Joost van Genabeek (TNO) het belang ervan uit. Hij geeft ook een aantal randvoorwaarden om een succes te maken van dit instrument. Jos Sanders, gepromoveerd op ontwikkelen van praktisch opgeleiden, legt uit waarom het skillspaspoort waardevol is voor nu en voor de toekomst van de medewerkers in onze sector. Projectleider Claudia Klarenbeek vertelt vervolgens hoe je er in je bedrijf mee aan de slag kunt.

Hoe krijg je mensen in beweging?

Op dinsdag 22 maart 2022 is het webinar helemaal gewijd aan de terugkoppeling van het onderzoek leerculturen in de bouw en infra. Vorig jaar hebben we samen met Cross Over een actieonderzoek uitgevoerd naar het bevorderen van 'leren in de bouw' en het creƫren van een leercultuur in organisaties. Het onderzoek heeft veel waardevolle inzichten, handvatten en instrumenten opgeleverd, die we graag met jou willen delen. Josje Damsma, directeur Cross Over, vertelt op welke manier zij mensen in beweging krijgt.

Hoe schrijf ik me in?

Voor alle webinars kun je je apart inschrijven. Doe dat via deze link en je krijgt vanzelf een meekijklink.