Aanmelding voor Machinistenscholingsdagen 2022 geopend

dinsdag 26 oktober 2021

Charles Verheyen

verenigingsmanager grondwerk en railinfra
Afbeelding Aanmelding voor Machinistenscholingsdagen 2022 geopend

Bijscholing is en blijft noodzakelijk om kennis up-to-date te houden. Dit is zeker het geval in een tijd waarin vakmanschap en duurzame inzetbaarheid van groot belang zijn. Daarom is besloten om ook in 2022 de inmiddels traditionele Machinistenscholingsdagen (MSD) te organiseren en wel op 27 en 28 januari 2022.

Vertegenwoordigers van SOMA Bedrijfsopleidingen, Vakvereniging Het Zwarte Corps en de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland, zijn in 2021 al voor de zomervakantie gestart met de voorbereidingen van de MSD 2022. Aan onderwerpen geen gebrek! Ook dit jaar heeft de programmacommissie een keuze moeten maken. Hierbij is gelet op het leveren van een bijdrage ter vergroting van de vakbekwaamheid, de professionaliteit in het werken en het omgaan met elkaar. Door de jaren heen is dit iedere keer weer gelukt en de deelnemers ervaren deze dagen als leerzaam, nuttig en in een gezellige sfeer.

Programma

Ook nu weer hebben de organiserende partijen naar hun oordeel een mooi programma in elkaar gezet. Voor deze 29e editie van de MSD is gekozen voor het motto: 'Een echte machinist gaat met zijn tijd mee!'

Wat gaan we doen?

Er zullen weer zes workshops worden georganiseerd waarin de deelnemers op interactieve wijze kennis kunnen nemen van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en op sociaal terrein. Kennisnemen in een lokaal binnen en in de praktijk buiten is weer de formule waarmee gewerkt gaat worden. In willekeurige volgorde worden alle onderwerpen behandeld. Klik hier om alle onderwerpen te bekijken. 

Aanmelden

Aanmelden voor de Machinistenscholingsdagen 2022 is mogelijk via deze link. Graag aanmelden voor 22 december 2021. Na aanmelding wordt er een automatische bevestiging toegestuurd. Uiterlijk een week van tevoren ontvangen de deelnemers nog een bevestiging met alle laatste informatie. De kosten voor deelname aan de MSD bedragen €250 exclusief btw. De MSD worden door cao-partijen, betrokken bij de bouw-cao, gezien als functionele bijscholing. Dit betekent dat de kosten voor rekening van de werkgever komen.

Vragen?

Wil je meer weten over de Machinistenscholingsdagen 2022? Neem dan contact op met Brenda Heijker van de vakgroep Grondwerk op 079-3252135 of via de mail