Fly me to the moon

- OF WAAR DAN OOK NAAR TOE!

donderdag 11 november 2021

Yvonne van Zijl

adviseur sociale zaken regio zuid
Afbeelding Fly me to the moon

In een oogwenk van de Eifeltoren naar het Kremlin? Ervaren hoe het is om in de ruimte te zijn? Een graafmachine leren besturen zonder graafmachine? Dat kan tegenwoordig met Virtual Reality - VR -, een computertechniek waarmee je een compleet andere werkelijkheid kunt. Fantastisch om mee te gamen, maar VR biedt ook bedrijfsmatig ongekende mogelijkheden waarbij de sky niet de limit is.

Op 2 december heb je als JBN’er de mogelijkheid om zowel de speelse als de bedrijfsmatige kant van VR te ontdekken. Bij Enversed in Eindhoven gaan we gamen in virtual reality én we maken kennis met de VR toolbox ‘werken op hoogte’, ontwikkeld op initiatief van Bouwend Nederland.

Programma

  • 16.30 uur: inloop en welkom bij Enversed Eindhoven
  • 17.00 uur: VR Toolbox ‘werken op hoogte’, door Averell van den Bos
  • 17.30 uur: Pauze
  • 17.45 uur: Gamen in VR: welke JBN’er kan het best uit de voeten met controllers en VR-bril
  • 18.45 uur: Afsluiten met gezamenlijk diner.

Locatie & aanmelden

Het Enversed VR Experience Center in Eindhoven is dé plek om Virtual Reality te beleven. Leden van Jong Bouwend regio Zuid kunnen zich aanmelden voor deze middag via de uitnodiging die per e-mail is verstuurd of door een e-mail te sturen aan evenementen@bouwendnederland.nl. Voor leden van JBN regio Zuid zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd onder de geldende coronavoorschriften.

Meer informatie

Meer weten over deze bijeenkomst of over Jong Bouwend Nederland? Neem contact op met Yvonne van Zijl via 06 1079 6348 of stuur een e-mail naar  y.vanzijl@bouwendnederland.nl.