• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Bouwend Nederland Integraal Polis helpt bouwbedrijven in het aardbevingsgebied

Bouwend Nederland Integraal Polis helpt bouwbedrijven in het aardbevingsgebied

Afbeelding Bouwend Nederland Integraal Polis helpt bouwbedrijven in het aardbevingsgebied
vrijdag 3 december 2021

Ben je betrokken bij het versterkingsproces en/of schadeherstel in Groningen of Drenthe, dan word je meer en meer geconfronteerd met ontwerp- en uitvoeringsrisico’s. Dat ontwerprisico is nu ook voor het klein- en middenbedrijf tegen een betaalbare premie verzekerbaar via de Bouwend Nederland Integraal Polis.

De Bouwend Nederland Integraal Polis is een gecombineerde polis voor jouw Constructie-, Aansprakelijkheid- en Ontwerp-risico’s, van initiatieffase tot het einde van de wettelijke en/of contractuele aansprakelijkheidstermijnen. In begrijpelijk Nederlands en goedgekeurd door de Ledengroep Verzekeringen van Bouwend Nederland. Eén polis voor alle risico’s in jouw bouwproces!

Met de Bouwend Nederland Integraal Polis is een slimme oplossing bedacht voor het verzekeren van het ontwerprisico. Ontwerprisico’s die je bijvoorbeeld loopt bij het hanteren van de aannemingsovereenkomst Eigenaar Kiest Bouwer (EKB) vanuit de EKB-subsidieregeling.

Meerdere bedrijven, zoals Bouwbedrijf van Dijken V.O.F. uit Middelstum en Bouwcombinatie De Delle U.A., een samenwerkingsverband van vier bouw- en timmerbedrijven uit Stedum en Middelstum, die gezamenlijk optrekken in het aannemen van opdrachten in het aardbevingsgebied, hebben de Bouwend Nederland Integraal Polis inmiddels omarmd als dé oplossing als het gaat om het verzekeren van de bouw- en ontwerprisico’s.

Simone van Dijken van Bouwbedrijf van Dijken V.O.F.:

“De reden dat wij voor de Bouwend Nederland Integraal Polis kiezen, komt door het steeds verder toenemen van onze verantwoordelijkheden in het versterkingsproces vanuit de bepalingen in de Eigenaar Kiest Bouwer regeling. Dan heb ik het vooral over de ontwerprisico’s die wij daarin toebedeeld krijgen en waar we nagenoeg geen invloed op hebben. Gelukkig biedt de Bouwend Nederland Integraal Polis ons een betaalbare oplossing voor het afdekken van die (ontwerp)risico’s en weten we dat voor de toekomstige versterkingsprojecten onze risico’s goed verzekerd zijn en dat geeft toch wel een veilig gevoel". 

 Wil jij net als Simone van Dijken van Bouwbedrijf van Dijken V.O.F. ook:

  • het totale bouwproces goed verzekeren
  • een snelle afhandeling bij schade
  • een Ontwerpdekking vanaf € 1.000,- met eigen risico’s vanaf € 5.000,-
  • eén loket, één polis en een scherpe premie

Dan is de Bouwend Nederland Integraal Polis ook voor jou dé oplossing!

De Bouwend Nederland Integraal Polis wordt uitgevoerd door onze verzekeringspartner In-Staet. Met In-Staet ben je verzekerd van een tussenpersoon die zich als sectorspecialist vanuit jouw perspectief richt op zowel verzekerbare als niet verzekerbare risico’s. Die het doel heeft een langdurig partnerschap aan te gaan, met onderscheidend vermogen in de eenvoud van een goed persoonlijk advies. Verzekeren met Aandacht & Expertise.

Meer informatie

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd en wil je gebruik maken van de Bouwend Nederland Integraal Polis? De adviseurs van In-Staet in deze regio zijn Martin Steenbergen en Bram Piersma.
Bel 085 0077489 of stuur een email naar bouw@in-staet.nl en dan vertellen zij je er meer over of plannen direct een (digitale of persoonlijke) afspraak met je in.

 

 

Sander Wubbolts regiomanager regio noord