• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Gevalideerde en up-to-date gegevens van leveranciers en onderaannemers met For Suppliers

Gevalideerde en up-to-date gegevens van leveranciers en onderaannemers met For Suppliers

Afbeelding Gevalideerde en up-to-date gegevens van leveranciers en onderaannemers met For Suppliers

De gegevensstroom tussen opdrachtgever, leveranciers en onderaannemers wordt steeds groter en belangrijker. For Suppliers ziet het strategische belang van kwalitatieve hoogwaardige en betrouwbare gegevens.

Recent hebben wij een overzicht van bouwsoftware samengesteld, hier kom je ook onze voordeelpartner For Suppliers in tegen. Via onze voordeelpartner For Suppliers krijg je toegang tot de grootste database met gevalideerde gegevens van leveranciers en ondernemers. Doordat steeds meer bedrijven zich aanmelden wordt ook het voordeel voor (onder)aannemers en leveranciers steeds groter.

Het blijkt dat onze leden erg tevreden zijn omdat er steeds meer hoofdaannemers zich aansluiten hierdoor hoeven de (onder)aannemers met steeds minder individuele partijen hun gegevens te delen. Onlangs is de integratie met Metacom gerealiseerd en met Navision wordt dit op korte termijn opgeleverd.

Leden van Bouwend Nederland ontvangen 20% korting op de reguliere tarieven van For Suppliers.

Wil jij ook dat jouw onderaannemers via For Suppliers hun gegevens aanleveren stuur dan een mail naar voordeel@bouwendnederland.nl

Meer informatie?

Meer weten over For Suppliers of direct profiteren van de voordelen? Hier vind je meer informatie over het ledenvoordeel.