Podcast: in juni stomen we de bouw klaar voor de toekomst

Maand van de Toekomst

Afbeelding Podcast: in juni stomen we de bouw klaar voor de toekomst
dinsdag 31 mei 2022

In juni presenteert Bouwend Nederland de Maand van de Toekomst. Met bijna 40 digitale sessies bouwen we samen aan morgen en de toekomst. In deze podcast lichten we een tipje van de sluier op en bespreken alvast twee onderwerpen: modulair bouwen (verplaatsen van de tijdelijke rechtbank in Amsterdam) en de kansen van waterstof voor de bouwsector.

Wat hoor je allemaal in aflevering tien van De bouw maakt het podcast:

  • Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland) was op de NOVI-conferentie. Minister Hugo de Jonge lichtte daar de toekomstplannen van het kabinet toe voor de inrichting van Nederland en daar vertelt Maxime over.
  • Marc Klaver en Hendrik Eikelenboom van Groothuis Bouwgroep vertellen over circulair bouwen. Ze lichten dat toe aan de hand van het voorbeeld van de verplaatsing van de tijdelijke rechtbank in Amsterdam naar Enschede.
  • Ben Timmermans van Avitec en Kees Vianen van Bouwend Nederland zijn experts op het gebied van waterstof. Wat is waterstof eigenlijk en hoe kan dit slim worden ingezet in de bouw?
  • De digitale sessie over modulair bouwen is op 28 juni van 12:00 tot 13:00. De sessie over waterstof is op 3 juni van 12:00 tot 13:00. Wil je deze twee of andere digitale sessies bijwonen tijdens de Maand van de Toekomst? Schrijf je dan gratis in op: www.bouwendnederland.nl/maandvandetoekomst

Blijf je reactie delen

  • Heb je een vraag over een bouwonderwerp of wil je gewoon iets delen met ons, stuur dan een geschreven bericht of spraakbericht via WhatsApp naar 06-25222104 en wie weet hoor je reactie terug in de volgende aflevering. 

Linkje

Richard Massar communicatieadviseur