Lid in Randstad Noord? Bestel je gratis bouwhekdoek!

Er zijn nog een paar bouwhekdoeken over

Afbeelding Lid in Randstad Noord? Bestel je gratis bouwhekdoek!
woensdag 29 juni 2022

In januari heeft elk lid van Regio Randstad Noord een bouwhekdoek gekregen. Deze zijn via de afdelingen verspreid. Mocht je nog een gratis extra bouwhekdoek willen dan kun je die bij ons aanvragen.

Er is nog een beperkt aantal bouwhekdoeken over. Je kunt ze bij ons afhalen in Amsterdam of we sturen hem op. Stuur daarvoor een mail naar Mona. Op veel plaatsen hangen nu mooie bouwhekdoeken:

Niet ieder kind wordt later arts of advocaat. Leer je kind dat het oké is om met je handen te werken en toffe dingen te bouwen’. Wie kent hem inmiddels niet, die slagzin? RRN geeft bouwhekdoeken weg met die geweldige tekst waarmee TBP uit Zaanstad de spijker op de kop heeft geslagen.

Nog heel veel ouders vinden dat hun kind 'wel beter kan dan in de bouw werken'. Onzin natuurlijk, de bouw is enorm veelzijdig en biedt jongens en meisjes belangrijk werk en geweldige kansen. TBPBouw maakte dat op een heel pakkende manier duidelijk. Het bedrijf uit Wormerveer liet bouwhekdoeken maken met de tekst 'Niet ieder kind wordt later arts of advocaat. Leer je kind dat het oké is om met je handen te werken en toffe dingen te bouwen'. 

Gratis!

Alle leden van Regio Randstad Noord krijgen zo'n bouwhekdoek gratis. De doeken zijn 388 x 174 cm groot dus ze passen op elk gangbaar bouwhek. Mocht je grotere aantallen willen bestellen dan kan dat via deze pagina.

 

Mona Veld regiosecretaresse