Opleidingen BOB-KOB Infra Academy van start

Altijd een opleiding of training die je medewerkers verder helpt

Afbeelding Opleidingen BOB-KOB Infra Academy van start
vrijdag 2 september 2022

De zomervakantie is weer voorbij en daarmee start het nieuwe opleidingsseizoen van de Infra Academy van BOB-KOB. Ongeacht vooropleiding, functie of ervaring, er is altijd een opleiding of training die je medewerkers verder helpt. Zo zijn ze zijn snel op niveau in hun functie of bijgepraat over een actueel onderwerp.

Vakkennis en persoonlijke skills

Wil je dat je medewerkers nog beter functioneren als uitvoerder, calculator of werkvoorbereider in de infra? Dat kan met opleidingen van BOB die vakkennis en persoonlijke vaardigheden combineren. Of wil je breed opgeleide medewerkers die zowel over calculatie, werkvoorbereiding als over uitvoering, projectleiding en bedrijfsleiding kunnen meepraten? De KOB-opleidingen combineren theorie en praktijk, waarin het geleerde direct in de praktijk kan worden toegepast.

BOB-KOB heeft alle opleidingen die vanaf september gepland staan op een rijtje gezet.

Meer informatie?

De Infra Academy van BOB-KOB is het opleidingsinstituut voor iedereen die het wil maken in de infrasector. Wil je meer informatie over de infraopleidingen of wil je een opleiding incompany laten uitvoeren? Neem contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079-3252 166.