Bellen op maat: sTN adviseert Bouwbedrijf Verwer over telecom

Bouwend Nederland Telefonie groeit mee met je bedrijf

Afbeelding Bellen op maat: sTN adviseert Bouwbedrijf Verwer over telecom
maandag 7 november 2022

Goed ondernemerschap in de bouw en infra vereist kennis van bouwen. Maar het ondernemen zelf moet ook in je zitten. Doe je het goed, dan komen er mooiere projecten en groeit het bedrijf. Dan komt onherroepelijk het moment dat keuzes van toen niet meer helemaal bij het huidige bedrijf passen.

'Shoppen op de telecommarkt: wanneer doe je het goed?' – Rieneke Hospers

Bouwbedrijf Verwer uit Marknesse groeide de afgelopen jaren stevig. Ze doen renovaties en aanbouwen voor particulieren, maar gaan ook om de tafel met het bedrijfsleven, vaak in de agrarische sector. Toen het bedrijf nog klein was, was overzicht bewaren een makkie. Maar met 25 professionals is dat anders. Zaken die voorheen ‘normaal’ waren, houden ze daarom nu tegen het licht.

Nadenken

"Wij hadden het idee dat ons telefoniepakket niet meer aansloot bij het bedrijf", zegt Rieneke Hospers. Zij ondersteunt de directie met de bedrijfsvoering en met het gereedmaken van het bedrijf voor de toekomst. Ook het beoordelen van lopende contracten hoort bij haar werk. "Er lag nog een oud telecomcontract, en niemand wist er het fijne van. Echter, dat wij 30 euro betaalden voor een simkaart die in de winkel slechts 10 euro kost, zette aan tot nadenken. Ik zocht uit of het anders kon, beter en goedkoper."

Antwoord op telecomvragen

Shoppen op de telecommarkt: wanneer doe je het goed? Welke contractvorm is het beste? Wat heb je eigenlijk nodig? Die vragen brachten Rieneke naar sTN Zakelijk Telecom & Internet, ledenvoordeelpartner van Bouwend Nederland. Deze onafhankelijke partij geeft eerlijke antwoorden op telecomvragen van ondernemers. sTN zit aan tafel bij veel branche- en koepelorganisaties, en is in staat om flinke kortingen te bedingen bij de bekende leveranciers.

Vertrouwen

"Voor mij was het een verademing om te praten met de vaste contactpersoon van sTN", zegt Rieneke. "Ik denk dat andere bouwers dat herkennen: je wilt kunnen vertrouwen op goed advies, zonder zelf per se op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden. Het is handig om mensen tegenover je te hebben die weten wat jij bedoelt, en die zaken ook nog eens begrijpelijk kunnen uitleggen."

Sim- en datakaarten

Het nieuwe contract, met abonnementen met simkaarten voor de mobiele telefoons en datakaarten voor de tablets, sluit precies aan bij wat ze bij Verwer nodig hebben. Het is ook nog eens de helft goedkoper dan voorheen. "Handig is ook dat wij binnen het contract abonnementen kunnen toevoegen en laten vervallen. sTN adviseerde ons ook over de vaste lijnen, dit is bij ons een VoIP verbinding. Deze verder aanpassen zou veel kosten, en dat vonden zij onnodig. Ook dit bleek goede raad. Wij kunnen nu weer jaren vooruit."

Ook een lagere rekening?

De telefoonrekening van jouw bedrijf kan vast ook lager! Bij sTN laten ze zich graag uitdagen. Bel rechtstreeks naar Bouwend Nederland Telefonie, 0348-495 041 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Stuur een bericht

 

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het magazine BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies, editie najaar 2022. Klik hier om het hele magazine te lezen.