Bouwvrijstelling stikstof van tafel! Hoe nu verder?

Joep Rats en Martijn Verwoerd praten je bij in onze podcast

Afbeelding Bouwvrijstelling stikstof van tafel! Hoe nu verder?
dinsdag 15 november 2022

De Raad van State oordeelde op 2 november dat de bouwvrijstelling stikstof niet voldoet aan het Europese natuurbeschermingsrecht. Wat zijn de gevolgen van de uitspraak in de Porthos zaak voor de bouw- en infrasector en wat kan nog wel. Dit is het onderwerp van aflevering 18 van De bouw maakt het podcast.

Joep Rats, directeur Beleid & Vereniging en Martijn Verwoerd, beleidsadviseur Publiekrecht bespreken samen met presentator Iman de Vries, de gevolgen van de uitspraak. Ook hoor je hoe Maxime Verhagen denkt over de uitspraak. Daarnaast blikken Joep en Martijn vooruit. Welke stappen moet de politiek zetten om te zorgen dat de bouwsector eindelijk kan versnellen? Welke invloed heeft dit op infraprojecten?

Vragen of meer informatie

Wil je meer informatie over stikstof en/of de uitspraak in de Porthoszaak kijk dan op deze speciale stikstofpagina. Of neem contact op met onze adviesdesk. Vergeet niet om op de volgknop te drukken op Spotify of te abonneren op Apple Podcast om geen aflevering te missen van De bouw maakt het podcast!

Richard Massar manager communicatie

Tags

Stikstof